Cem Davran Hangi Diziyle Anlaştı?

Cem Davran Hangi Diziyle Anlaştı?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı İki Yabancı Dizisinin kadrosuna usta oyuncu Cem Davran katıldı.

Televizyon ve dizi sektörü depremin ardından çalışmalarına yeniden hız vermeye başladı. Pek çok yapım şirketi durdurdukları çekimlere yeniden başlarken hazırlıklarını yeni başlattıkları diziler için de çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle yeni diziler cast çalışmalarına ağırlık verirken bu dizilerden biri olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak İki Yabancı adlı dizi de oyuncu kadrosuna yeni bir isim kattı. Hande Erçel ve Burak Deniz’in partner olarak buluştuğu İki Yabancı dizisi başarılı ve usta oyuncu Cem Davran ile anlaştı. Yakında çekimlere başlaması beklenen İki Yabancı dizisi Fox Tv’nin iddialı yapımları arasında yer alıyor ve dizi Tims & B Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken aynı zamanda senaryonun son halinin de bir an önce yazılması için çalışılıyor.

Cem Davran İki Yabancı Dizisinde

Tims & B Yapım tarafından hazırlıkları süren ve cast çalışmaları deprem arasının ardından yeniden başlayan İki Yabancı dizisi usta oyuncu Cem Davran ile anlaşmaya vardı. Cem Davran ile el sıkışan Tims & B Yapım halen cast çalışmalarına devam ederken dizinin çekim takvimi konusunda henüz bir netlik sağlanmadı. En erken Mart ayının ilk haftasında çekime başlaması beklenen dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz. Dizinin kadrosuna katılan Cem Davran’ın ise dizde başrol oynayan başarılı oyuncu Burak Deniz’in babası karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Ethem Özışık tarafından kaleme alınan İki Yabancı’nın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Dizinin Fox Tv ekranlarının iddialı yapımları arasına girmesi bekleniyor.

Hande Erçel’den Deprem Açıklaması

Öbür taraftan İki Yabancı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel geçtiğimiz günlerde depremzedeler için organize edilen yardım gecesinde bir açıklama yapmış ve “küçücük kalplerine kocaman yürek sığdırmış birçok çocuk aradı beni, kumbarasını kırıp bağışta bulunan 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra aradı tedavisi için ayrılan bütçeden bağışladı. Ve 17 şubat 2016 şehitlerimizden Uğur Fetih Özdemir’in 11 yaşındaki biricik oğlu ona bağlanan aylığını bağışladı. Sizi yetiştiren anne, babanın ellerinden öpüyorum, sevgilerimi iletiyorum. Burada kalsın bilin istedim” ifadelerini kullandı.

20-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar