Kulüp 3. sezon ne zaman çıkacak?

Kulüp 3. sezon ne zaman çıkacak?
Yeni sezonu yayınlanan dizinin yeni bölümlerini izleyenler "Kulüp 3. sezon ne zaman çıkacak" gibi sorular soruyor. İşte yanıtı.

2. sezonu Netflix platformunda yayınlanan Kulüp dizisi, Türkiye ve dünyada fazlasıyla ses getirdi. Yayınlanan bölümleri izleyenler ise 3. sezon ne zaman çıkacak merak ediyor. 

Kulüp 3. sezon ne zaman çıkacak?

Küçük bir Yahudi topluluğuna mensup olan Matilda'nın hikayesini ekrana taşıyan Kulüp dizisinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Henüz resmi olarak 3. sezonun geleceği kesinleşmese de diziye gelen olumlu eleştrilere göre kesin olarak devam edeceği varsayılıyor. Yeni sezon özellikle Varlık Vergisi ve 6-7 Eylül olaylarına değinmesiyle dikkat çekti. Söylentilere göre Kulüp dizisinin 3. sezonu bu yılın sonunda ya da gelecek yılın başında yayınlanacak.

Kulüp dizisi konusu

Kulüp dizisi izleyenleri 1950'lerin İstanbul ve özellikle Beyoğlu, İstiklal Caddesi'ne götürüyor. Matilda, 17 yılını hapiste geçirdikten sonra genel afla özgürlüğüne kavuşur. Hapisten çıkmasının ardından hemen İsrail'e gitmek istese de buradaki bağlarını bırakamaz. Raşel ile birbirlerini hiç tanıyamamışlardır. Raşel ise annesiyle ilgili gerçekleri bilmemektedir. Tam gitmeyi kafasına koymuşken kızının başını derde soktuğunu öğrenir. Kulüp yöneticisi Çelebi, Reşal'i gizli bir şekilde girmiş şekilde bulur ve şikayetini geri çekmeyi reddeder. Matilda, Çelebi'nin karşısına çıkar ve şikayeti geri çekmesini ister. Çelebi şikayeti çekeceğini ancak karşılığında Matilda'dan süresiz olarak kulüpte çalışmasını söyler. Söz konusu hiç tanımasa da kızı olunca düşünmeden kabul eder. Başlarda Raşel ve Matilda, 17 yıl sonra bir araya gelen bir anne kız olarak bir ilişki kurmakta zorlansalar da zamanla aralarında yakınlaşma başlar.

Alışılmış assolist tanımına uymayan kendine has bir kişilik ve sanatçı olan Selim Songür, kulübe gelerek mekanın sahibi Orhan'ın karşısına çıkarak kendisine bir şans vermesini ister. Orhan, ondan etkilenerek ona daha önce verilmeyen şansı verir. Böylece Selim'in yolu Matilda ile kesişir. Selim, kulüpte sıkça fikir ayrılığına düştüğü Çelebi ile mücadele eder. Öte yandan Raşel, Pera'da belalı olarak nam salan Fıstık İsmet ile ilişkiye başlarken Yahudi olduğu gerçeğini saklar. Bundan dolayı kendini rahatsız hisseder.

Kulüp dizisi oyuncuları

Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Suzan Kardeş, Hülya Duyar, Merve Şeyma Zengin, İlker Kılıç, Sezer Arıçay, Murat Garibağaoğlu, İştar Gökseven, Valeria Lakhina ve Doğanay Ünal yer alıyor

08-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar