Kurşun dizisi finalinden sonra Engin Altan Düzyatan’ın projeleri belli oldu!

Kurşun dizisi finalinden sonra Engin Altan Düzyatan’ın projeleri belli oldu!
Kurşun dizisinin final kararı almasından sonra gözler Engin Altan Düzyatan'a çevrildi. Düzyatan'ın yeni kararı ne oldu? detaylar haberimizde...

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan son yıllarda hep başarılı ve reytingi bol dizilerde yer almıştı. Düzyatan, farklı bir imajla bu sezon Fox'ta yayınlanan Kurşun dizisinde başrol oynamış, fakat dizi uzun soluklu bir proje olamamıştı. Oldukça iddialı ve masraflı bir proje olan Kurşun dizisi ne yazık ki istenilen reytingi alamadığı için final yapma kararı vermişti. Dizinin final kararında etkili olan en önemli faktörlerden biri de ATV'de yayına başlayan Kuruluş Osman'ın aynı güne denk gelmesi oldu. TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un başrolünde Engin Altan Düzyatan yer alıyordu. Bu dizinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi sebebiyle ise başrol olduğu diğer dizi Kurşun'un ekranlara veda etmesi, kaderin bir cilvesi olarak nitelendirildi.

Engin Altan Düzyatan’ın kararı hayranlarını üzdü!

Kurşun'un ekranlara erken vedasıyla gözler bir kez daha Engin Altan Düzyatan'a çevrildi. Yeni projesi merak edilen Düzyatan'ın kararı ise hayranlarını üzdü. TV 100’den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Altan Düzyatan bir süre televizyon projelerine ara verme kararı aldı. Başarılı oyunculuğu ve sevilen kişiliğiyle birçok kişinin hayranı olduğu Düzyatan son yıllarda iddialı projelerde yer almış ve başarılı bir sezon geçirmişti. Büyük hayaller ve önemli bir yatırımla çekimlerine başlanan Kurşun dizisinde ise yine başarılı bir oyunculuk sergileyen Düzyatan dizinin bitmesiyle televizyon ekranlarına veda kararı aldı. Düzyatan'ın bu kararının ne kadar süreceği henüz bilinmezken özellikle Diriliş Ertuğrul'la önemli bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Ekranda eksikliği hissedilecek Düzyatan'ın hayranları ise sosyal medya hesaplarından çok sayıda yorum yaparak Kurşun dizisinin bitmesine tepki gösteriyor.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oyunculukla ilgili serüveni 2001 yılına dayanıyor. Yakışıklı ve yetenekli bir oyuncu olan Düzyatan, kariyer basamaklarını yavaş ve emin adımlarla tırmandı. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Düzyatan, şuanda ki ününe TRT 1'de yayınlanan ve 5 sezon boyunca reyting rekorlarıyla devam eden Diriliş Ertuğrul dizisindeki başrol performansıyla ulaştı. Tarihi bir dizi olan Diriliş Ertuğrul, Düzyatan için önemli bir referans olurken 5. sezondan sonra yeni ve farklı bir imajla ekranlarda görüldü. Kurşun dizisinde traşlı, takım elbiseli bir hukuk insanını canlandıran Düzyatan'ın ve Kurşun projesinin şansı bu kez yaver gitmedi ve Kurşun 5. bölümüyle ekranlara veda etti. Neslişah Alkoçlar Düzyatan'la evli olan Engin Altan Düzyatan 2 erkek çocuk babasıdır.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar