Kurşun 7. Bölüm izle (Final)

Kurşun 7. Bölüm izle (Final)
Kurşun 7. Bölüm İzle; Fox TV'nin yeni dizisi Kurşun 7. final bölümüyle ekrandaydı. Kurşun son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Most Production tarafından Fox TV için hazırlanan, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı Kurşun dizisi 4 Aralık Çarşamba yayınlanan final bölümüyle izleyiciye veda etti. Kurşun final bölümünde neler oldu? Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek isteyenler için detaylar haberimizde!

Kurşun final izle

4 Aralık Çarşamba final bölümüyle Fox ekranında izleyiciyle buluşan Kurşun dizisi son bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. Dizinin yayınlanan yeni bölümü kaçıran veya tekrarını izlemek isteyen izleyiciler diziyi nasıl tek parça full izleyebileceğini araştırıyor. Dizinin son bölümünü haberimizin en başında bulunan bağlantıya tıklayarak veya Fox TV internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Kurşun Final Bölümünde Neler Oldu?

Attığı hamlelerin ardından babasının katiline gittikçe yaklaşmayı başaran Orhan amacına ulaşabilmek için hukuk dışına çıkmayı da göz önüne almıştır. Fahri Önal’da aradığı sorunun cevabının olduğunu bilen Orhan ‘babamı kim öldürdü’ sorusunun ardından hiç beklemediği bir isim öğrenir. Bu isim Orhan’ın sevgilisi Leyla’yı da oyunun içine çeker. Orhan ve Leyla’nın arası yavaş yavaş açılmaya başlarken artık Orhan’ın daha dikkatli olması gerekmektedir. Aksi takdirde Leyla’yı sonsuza dek kaybedebilir.

Yıllardır kocasının intihar ettiği bilinen Zehra gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından oğlunun da aynı kaderi paylaşmasından korkmaktadır. Bu yüzden Orhan’ı bu yolda geri çevirmeye çalışır ancak Orhan’ın bu yoldan dönmeye hiç niyeti yoktur. Tüm kararlılığıyla babasının katillerini araştırmaya devam eder.

Orhan’ın babasının katillerine yakınlaşması Kerim Paşa ve Nuri Kaygı’nın hata yapmalarına neden olacaktır. Kontrolü elden kaybeden ikili Orhan’a engel olmaya çalışırken başlarına yeni belalar açacaktır. Hayatındaki tüm olumsuzlukların sebebi babası Nuri Kaygı olan Leyla şimdi de babası yüzünden sevdiği adamı kaybetmenin korkusu içerisindedir. Leyla, Orhan’ı kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.

KURŞUN KONUSU

Ülkemiz 1970’li yılları çok sancılı geçirdi. 50 yıl geçmesine rağmen etkisi hala sıcak olan 70’li yılların unutulmaz karakteri Marlon Kemal’i ve mücadelesini anlatıyor Kurşun dizisi. Bir döneme damga vuran savcı (Marlon Kemal) can yakıcı hayat hikayesini ve ölümsüz aşkını anlatan dizi gerçek bir hayat hikayeden esinlenerek hazırlandı. Babasının intikamını almaya ahdetmiş bir Cumhuriyet Savcısının gazeteci Leyla ile aşkına ve ülkenin fırtınalı bir zaman dilimine ışık tutuyor.

Kurşun 7. final bölümüyle 4 Aralık Çarşamba günü Fox TV’de!

04-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler