Kurşun Dizisi Vural (Mehmet Yılmaz Ak) Kimdir?

Kurşun Dizisi Vural (Mehmet Yılmaz Ak) Kimdir?
Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisi'ne yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin güçlü kadrosuna son olarak Çukur'da rol alan Mehmet yılmaz Ak Vural karakteriyle girdi. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve Most Prodüction imzalı Kurşun dizisi Türkiye’nin 70’li yıllarına ışık tutmaya ve o dönemin esintilerini evimize taşımaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya ve Şebnem Dilligil gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi uzun bir süre hazırlık sürecinden sonra yayına girmişti.

Ancak reyting olarak çok istenilen seviyelerde olmayan Kurşun Dizisi özellikle mafya ve polis vari dizilerden hoşlanan bir kesim tarafından oldukça sevilmiş durumda. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Son olarak Kurşun dizisinde de rol alan Mehmet Yılmaz Ak Kurşun dizisine Vural karakteriyle dahil oldu. İşte detaylar!

Kurşun Dizisi Vural Karakteri Kim?

Fox Tv’de Çarşamba akşamları yayınlanan ve İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan Kurşun dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizide Vural karakterini canlandıracak olan Mehmet Yılmaz Ak dizinin yayınlanacağı Çarşamba akşamı Kurşun Dizisinde seyirciyle buluşacak. Son olarak Çukur’da oynayan Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandıracağı Vural karakteri Çukur’da acımasız bir kişi olarak seyirci karşısına çıkacak. Hapisten yeni çıkan Vural, dizide şarkıcılık yapan Gülce’nin sevgilisi rolündedir. Gülce çok önemli bir cinayete şahit olmuştur ve tanık sıfatındadır. Gülce’nin sevgilisi Vural ile Savcı Orhan sık sık karşı karşıya geleceklerdir.

Kurşun Dizisi Mehmet Yılmaz Ak Kim?

Most Production imzalı Fox Tv’nin başarılı yeni dizisi Kurşun’un yeni karakteri Vural’ı canlandıracak Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini doğduğu şehirde tamamlayan Mehmet Yılmaz Ak üniversite eğitimine İstanbul Kadir Has Üniversitesinde başlamış ve bu okulu bitirmiştir. Oyuncu okuldan sonra pek çok tiyatro oyununda da rol alan Mehmet Yılmaz Ak aynı zamanda yazarlıkta yapmaktadır.

İlk ekran tecrübesini 2013 yılında Bende Özledim adlı diziyle yapmıştır. Bu dizinin ardından pek çok yapımda rol alan oyuncu en son Çukur’da rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Halka, Hakan: Muhafız, Dudullu Postası, Çukur, Buğday, Anons, İçerde, Nekro, Kırık Kalpler Bankası, Bende Özledim.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar