Kurşun Dizisinin Konusu Belli Oldu!

Kurşun Dizisinin Konusu Belli Oldu!
Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan ve sezonun en iddialı dizilerinden Kurşun son saymaya başladı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu netleşti. İşte detaylar!

Yeni yayın döneminin başlamasına kısa bir süre kala yeni başlayacak dizilerde tatlı bir telaş başlamış durumda. Ne olacak, nasıl olacak derken artık çekimleri başlayan hatta bir iki bölüm çekilen diziler için bundan sonra yayın gününü ve saatini beklemekten başka yapacak bir şey kalmamış gibi görünüyor. Hepsinin ortak derdinin seyredilirlik olduğu dizilerden kaçı yayında kalabilecek, kaçı sezon sonunu görebilecek ya da erken final yapacak kısa bir süre sonra belli olmaya başlayacak. Birçok yeni diziyle yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanan kanalların başında Fox Tv geliyor. Kanal bu sezon zirveye çıkmak derdinde. Bunun için güçlü kadrolar kurarak iddialı projelerle anlaşma yapmış durumda. Bu yapımlardan biri de Kurşun Dizisi olacak hiç şüphesiz. Bizde Kurşun dizisinin oyuncu kadrosunu kimler oluşturuyor, konusu ne sizler için araştırdık.

Kurşun Dizisi Kurşun Gibi Geliyor!

Fox Tv ekranlarında Eylül ayı sonlarına doğru yayına girmesi planlanan Kurşun’un ekibi kuruldu, oyuncuları ayarlandı, hikaye ve senaryosu yazıldı. Dizi ekibi ve oyuncuları bugün okuma provasında buluşurken yakın zamanda çekimlerde başlayacak. İddialı bir şekilde hazırlanan dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor.

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutacak Kurşun dizisi adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi konu edinecek. Gündüz savcı, gece başka biri olan Savcı Orhan ve Gazeteci Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’lerin renkli hayatı ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, seyirci de bir ülkenin özgür, çılgın, gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, köylerden şehirlere dönüşmesine tanıklık edecek. İddialı bir yapım olan Kurşun Savcı Orhan özelinde bir dönemin hikayesini ele alacak.

Kurşun Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yeni yayın döneminde ekranlara gelecek Kurşun dizisi birbirinden usta oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya’nın rol alacağı dizinin yazarlığını Kerem Deren, Çisil Hazal ve Ayberk Çınar yaparken yönetmen koltuğunda ise Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer oturuyor.

04-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar