Kuruluş Osman 16. bölüm izle!

Kuruluş Osman 16. bölüm izle!
Kuruluş Osman, ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 16. bölümüyle bu akşam ekranlarınızda olacak.

Atv'nin sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman Çarşamba akşamlarına damga vuruyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu ve Osman Bey'in verdiği mücadeleyi konu edinen Kuruluş Osman, bu akşam 16. bölümüyle Atv ekranlarında olacak. Dündar'ın Osman Bey'e meydan okuduğu bölümde yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Moğollarla mücadelesi sırasında içerden aldığı ihanet darbeleriyle uğraşan Osman Bey bu bölümde oldukça radikal kararlar verecek. Kuruluş Osman 16. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kuruluş Osman her hafta aksiyon dolu sahnelerle karşınızda

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra aynı ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman sezona hızlı başladı ve beklenen ilgiyi fazlasıyla gördü. Atv'de çarşamba akşamlarının lideri olarak yayınlanan dizi, Burak Özçivit'in başarılı oyunculuğuyla da oldukça beğeniliyor. Oyuncu kadrosu ve kadroya sonradan dahil olan başarılı oyuncularıyla heyecan ve aksiyonu hep diri tutan dizi, zorlu sahneleri ekrana taşıyor. Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda yer alan, Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Açelya Özcan, Emel Dede, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Yaşar Aydınoğlu gibi başarılı oyuncular oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Kuruluş Osman 16. bölüm izle!

Kuruluş Osman 16. bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 16. bölüm yine dolu dolu. Heyecan ve aksiyonun bol olduğu yeni bölümde Dündar ve Osman Bey'in hesaplaşması yaşanacak. Balgay ve nökerlerini pusuya düşüren Alpler ve Osman Bey'in karşına çıkan ve kendisine meydan okuyan kişi Dündar olur. Moğollarla işbiliği yaparak Osman Bey'e meydan okuyan Dündar için artık tahammül kalmamıştır. Osman Bey Dündar'a bunun hesabını soracaktır. Dündar ve Osman Bey arasında yaşanacaklar yeni bir dönemi aralaması noktasında önemli bir adımdır. Kayı Obası kimin tarafından yönetilecek? Pusuya düşen Balgay ve nökerlerin sonu ne olacak? Oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun nasıl davranacak? Bala Hatun sırrını Osman Bey'e söyleyecek mi? Alişar Bey Konya'dan aldığı destekle nasıl bir hamle yapacak? Tüm soruların cevabı ve daha fazlası bu akşam Kuruluş Osman 16. bölüm'de. Kuruluş Osman 16. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İyi seyirler...

25-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler