Kuruluş Osman 24. Bölüm izle!

Kuruluş Osman 24. Bölüm izle!
ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 24. Bölüm ile bu akşam Bala Hatun ile nikah kıyan Osman Bey'in düğün hazırlıklarında onları bekleyen Sürpriz ne? Detaylar haberimizde.

Kuruluş Osman 24. Bölüm İzle! Atv ekranlarında çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kuruluş Osman bu akşam 24. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Şeyh Edebalı'nın o kutlu rüyasını dinleyen Osman Bey bu hafta kendi düğün hazırlıklarını yapıyor. Tüm obanın heyecanla beklediği o düğünde neler olacak? Osman Bey ve Moğol cephesinde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında. Kuruluş Osman 24. Bölüm full izlemek için detaylar haberimizde. 

KURULUŞ OSMAN 24.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 24. Bölüm İzle! Başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Özge Törer, Ayşegül Günay, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez ve Alma Terziç’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde geçtiğimiz hafta Şeyh Edebalı'nın güzeller güzeli ve cesur kızı Bala Hatun ile uygun görülür ve İzdivaçları istenir. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde ise Bala Hatun ile nikah kıyan Osman Bey şanlı bir düğün hazırlığına girişir. Kutlu olduğuna inandığı bu izdivaçın gerçekleşeceği sırada onları bekleyen büyük bir sürpriz beklemektedir. Düğünde yürekleri ağza getiren bu sürpriz nedir?  Alişar'dan kurtularak amcası Dündar'a gerçekleri görmesini sağlayacak. Diğer yandan  bu bölümde Osman Bey  Kayı Obasını kurtarmak için yine bir tehlike ile burun buruna gelecek. Kayı Obasının uç bölgesinde gerçekleşecek Moğol baskınını engellemek için nasıl bir mücadeleye girecek? Bu mücadele için obasını nasıl öğütleyecek? 

Geyhatu ve Moğollar Alişar'ın ölmesine nasıl tepki verecek?  Amcası dündar'ın izni ile Alişar ile evlendirilen Aygül Hatun'a ne olacak? Tüm bunlar olurken Osman Bey, Türkmen Obalarından beklediği desteği alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam ATV'de. Kuruluş Osman yeni bölüm izlemek ve bölümden anında haberdar olmak için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . .

03-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar