Kuruluş Osman 47. Bölüm İzle

Kuruluş Osman 47. Bölüm İzle
Kuruluş Osman 47. Bölüm İzle; 24 Şubat Çarşamba akşamı 47. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 47. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 47. Bölüm İzle; Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Seçkin Özdemir ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol aldığı Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00’da 47. Bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bir dönem dizisi olan kuruluş Osman başladı günden itibaren Çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya ve reytinglerde ilk sırada olmaya devam ediyor. Heyecanlı savaş ve aksiyon sahneleri, gerilimli hikayesi ile özellikle genç ve erkek seyirci grubuna hitap eden ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdüren Kuruluş Osman bu akşam da yine heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00’da Atv ekranlarında 47. Bölümüyle ekrana geliyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman son yayınlanan bölümde Osman Bey düştüğü tuzaktan son anda Malhun Hatun’un sürpriz desteği ile kurtulmayı başarmıştır. Ancak ne yazık ki Osman Bey’in abisi savcı ve oğlu Baykoca Osman Bey kadar şanslı değildir ve düştükleri tuzakta ölüm kalım mücadelesine devam ederler. Öbür taraftan Çömlekçi İdris’in tam konuşacakken oklanarak öldürülmesi her şeyi bozmuştur.

Kuruluş Osman 47. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman bu akşam ekrana gelecek bölümünde yine heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Çömlekçi İdris’in hainlerin ismini vermeden ölmesi Osman’ı harekete geçrir ve obada hainleri bulmak için çalışmalara başlar. Nikola’yı ele geçirmek için bir baskın planlayan Osman Bey savaş hazırlıklarına başlar. Ancak Nikola’da Osman bey’in planından haberdar olmuştur ve o da buna karşı bir plan kurar. İki taraf arasında kıyasıya bir savaş hazırlıkları başlarken Osman Bey bu savaşın pek çok şeye gebe olduğunu bilmekte ve ona göre Alplerini hazırlamaktadır. Bizans kuvvetleri ile kayı Alplerinin arasında yaşanacak hayati savaşı kim kazanacaktır. Öbür taraftan Malhun Hatun’un Osman bey’e olan ilgisi Bala Hatun’u rahatsız etmektedir. Bu durum Malhun Hatun ile Bala Hatun arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olacaktır. Kuruluş Osman bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

24-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar