Kuruluş Osman 52. Bölüm İzle

Kuruluş Osman 52. Bölüm İzle
Kuruluş Osman 52. Bölüm İzle; 31 Mart Çarşamba 52. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman’ın yayınlanan 52. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 52. Bölüm İzle; Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Yeşim ceren Bozoğlu, Seray Kaya, Özge Törer ve Çağrı Şensoy’un rol aldığı Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00’da 52. Bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarını anlatan dönem dizisi Kuruluş Osman Çarşamba akşamlarının da en çok izlenen dizisi durumunda. Her bölümü reyting rekorları kıran ve aksiyon ve dram ve macerayı bir arada işleyen dizi Osman Bey’in rakipleriyle ve düşmanlarıyla verdiği mücadeleyi ve bir obadan bir beyliğe evrilmesinin hikayesini anlatıyor. Seyircinin heyecanla izlediği dizi kanalın da en çok izlenen ve reytinglere birinci sırada olan dizisi durumunda. Kuruluş Osman bu akşam ekrana gelecek bölümüyle yine nefesleri kjesecek gibi görünüyor. Dizi bu akşam saat 20.00’da Atv’de.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman son yayınlanan bölümde yine seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan bölümünde Osman Bey için zor bir takas yaşanmıştır. Togay Malhun Hatun karşılığında Yarhisar Tekfuru’nun serbest bırakılmasını istemiştir. Bu durum Osman Bey için zor bir durumdur ancak Osman Bey zeki bir planla bunun da üstesinden gelmeyi başarır.

Kuruluş Osman 52. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam 52. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Osman Bey Umur Bey’in İnegöl Kalesine teslim edeceği atlara el koyarken Togay’ın saldırısına uğrayan Kayılar bu saldırıyı geri püskürtmüşlerdir. Ancak başta Abdurrahman gazi olmak üzere pek çok şehitleri vardır. Bu arada Dündar Bey Osman bey’i bertaraf etmek için Togay’la işbirliği yapmaya kalkışır. Osman Bey ve Umur Bey arasındaki gerilim ise artarak devam etmektedir. Bu gerilime bir son vermek isteyen Şeyh Edebali ikisini de birbirinden habersiz dergaha çağırır. Umur Bey dergahta Malhun Hatun’un ele geçirdiği Zinciri Osman Bey’e verince obadaki hainin Dübdar Bey olduğu anlaşılır. Osman Bey bütün bu olup bitenlerden sonra amcasının artık gerçek ve büyük bir sıkıntı olduğuna karar verir. Öbür taraftan Bizans’ın İnegöl için gönderdiği takviye kuvveti de engelleyerek İnegöl’ü iyice baskı altına alır. Kuruluş Osman bu akşam ekrana gelecek 52. Bölümle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

31-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar