Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle

Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle
Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle; 17 Şubat Çarşamba akşamı 46. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 46. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle; Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Kuruluş Osman bu akşam 46. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve başladığı günden itibaren Çarşamba akşamlarına damga vuran ve liderliği kimselere bırakmayan Kuruluş Osman her hafta daha da heyecanlanan bölümleriyle seyircisini mutlu ediyor. Nefessiz izlenen aksiyon sahneleri ve her an artan ihanet ve gerilim çemberiyle seyircisine nefessiz bölümler izleten Kuruluş Osman son bölümlerde Osman Bey’in Kayı Obasının beyline geçmesiyle daha da heyecanlı hale geldi. Bu akşam yine heyecanlı ve bir o kadar da gerilimli bir bölüm daha saat 20.00’da ekranlara geliyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının en çok reyting alan yapımlarından biri olan Kuruluş Osman son yayınlanan bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Osman Bey yeğeni Bay Koca’nın Nikola’ya yakalanmasının ardından onu kurtarabilmek için her şeyi göze aldı ve yeğenini yine akıl dolu bir planla kurtarmayı başardı. Ancak bu durumdan oldukça rahatsız olan Nikola Osman Bey ve Kayılara karşı tekfurları ve haçlı ittifakını toplayarak Osman Bey’in üzerine yürümeye karar verdi. Tüm bunlar olurken Osman Bey ise oldukça zor dönemler yaşamaya başladı.

Kuruluş Osman 46. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kuruluş Osman bu akşam yepyeni ve heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Peşinde olduğu emanetleri, Bala Hatun’u ve Dündar Bey’i esir alarak kaçmayı başarmıştır. Osman Bey ise Nikola’nın tuzağına düşmüştür ve ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Osman bey’i mutlak bir ölümden Malhun Hatun kurtarırken, Malhun Hatun’un desteği ile Bizanslılar geri püskürtülür ve Osman Bey mutlak bir ölümden kurtulur. Öbür taraftan Flatyos ve askerlerinin tuzağına düşen Savcı Bey ve Bay Koca ise son güçleriyle ölümüne direnmektedirler. Malhun Hatun’un yardımıyla tuzaktan kurtulan Osman Bey ise emanetler ile Bala Hatun ve Dündar Bey’i kurtarabilmek için zekice bir plan yapar. Bütün bunlar olurken Nikola yeni gelişmeler karşısında boş durmayacak ve o da Osman Bey’e karşı yeni planlar yapmaktadır. Bu arada Savcı Bey ve Bay Koca’nın akıbeti herkesi endişelendirmektedir.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar