Kuruluş Osman 50. Bölüm İzle

Kuruluş Osman 50. Bölüm İzle
Kuruluş Osman 50. Bölüm İzle; 17 Mart Çarşamba akşamı 50. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman’ın 50. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 50. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp savaş, Erkan Avcı, Yeşim ceren Bozoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol aldığı Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00’da 50. Yeni bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen ve gün birincisi olan dizisi Kuruluş Osman Son bölümlerde seyirciye yüksek seviyeli aksiyon sahneleri seyrettiriyor. Merakı her geçen gün daha da artan dizide Osman bey’in aldığı kararlarla yavaş yavaş büyüyen Kayı obası artık sözü dinlenen ve korkulan bir beylik olmaya başlamıştır. Ancak Osman Bey son bölümlerde dışarıdaki düşmanlar kadar kendi yakınlarının da ihanetiyle karşılaşmaktadır. Kuruluş Osman her bölüm daha da artan heyecanlı sahneleri ve merak uyandıran hikayesiyle seyirci karşısına çıkıyor. Kuruluş Osman her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında her Çarşamba akşamı ekrana gelen ve gün birinciliğini başka hiçbir yapıma bırakmayan dönem dizisi Kuruluş Osman son yayınlanan bölümde seyirciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman Bey Türk obaları arasındaki birliği kurmak için harekete geçmiş ancak ne yazık ki birliğin konuşulduğu toplantıya saldırıda bulunulmuş ve bu durum Osman bey’in güvenilirliğini tehlikeye atmıştır. Osman Bey bu saldırıyı yapanı bulmak için harekete geçer.

Kuruluş Osman 50. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarında ikinci sezonunda olan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Kuruluş Osman bu akşam ekrana gelecek 50. Bölümünde yine Türk obalarını birleştirmek için çalışmalarına devam edecektir. Son bölümde kendisine kurulan tuzağı çözmek isteyen ve içlerindeki haini ortaya çıkarmak isteyen Osman Bey bunun için planlar yapar. Öbür taraftan Türk Birliğine saldıran Kara Şaman Togay’la Bizans’tan yeni kuvvetlerle dönen ve Flatyos’un intikamını almak isteyen Nikola birlikte hareket etmeye karar vermişlerdir. Bu birlik karşısında Osman Bey ne yapacaktır? Ayrıca Malhun Hatun bir kez daha Kara Şaman Togay’ın eline düşmüştür. Osman Bey kendisine ve Türk birliğine karşı kurulan bu ittifak karşısında ne yapacaktır. Hazırladığı plan ve tuzağa düşmanları düşecek midir? Türk Birliği sağlanacak ve Kayı obasının içindeki hain bulunabilecek midir? Kuruluş Osman bu akşam 50. Bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar