Kuruluş Osman Dizisinden İlk Açıklama Geldi! Kuruluş Osman Ne Zaman başlıyor?

Kuruluş Osman Dizisinden İlk Açıklama Geldi! Kuruluş Osman Ne Zaman başlıyor?
Sezonun en iddialı yapımı Kuruluş Osman'da yayın için son saymaya başlandı. Başrol oyuncusu Aslıhan Karalar dizinin yayın gününü sosyal medya hesabından açıkladı! İşte detaylar!

İçinde bulunduğumuz 2019 – 2020 yayın sezonunun en iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen ve üzerinde bir yıldan fazla bir süredir çalışılan Kuruluş Osman’da sona gelindi. Yapımcılığını geçtiğimiz beş sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve efsane haline gelen Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin de yapımcılığını yapan Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ve başrollerinde Burak Özçivit ile Aslıhan Karalar’ın rol aldığı Kuruluş Osman Atv ekranlarında seyirciyle buluşmak için artık gün sayıyor. Dizinin bu ay içinde başlayacağını dizide başrol oynayan Aslıhan Karalar sosyal medya hesabından duyurdu. Seyircinin de artık beklemekten yorulduğu Kuruluş Osman’la ilgili son gelişmeleri sizler için derledik.

Kuruluş Osman Gün Sayıyor!

Atv’de yayınlanacak olan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği bu sezonun en iddialı ve güçlü prodüksiyona sahip dizisi Kuruluş Osman’da sona gelindi. Diziyle ilgili resmi makamlarca ne zaman başlayacağı konusunda bir açıklama yapılmasa da yayınlanan iki tanıtım ve ilk bölümün fragmanı dizinin yakın zamanda başlayacağının en belirgin emareleri olarak görünüyor.

Ayrıca dizinin kadın başrol oyuncusu Aslıhan Karalar’da sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajında dizinin bu ay içerisinde ekrana geleceğini takipçilerine duyurdu. Tabi birde Kuruluş Osman’ın yayın günü olarak belirlenen ve son bölümü gelecek hafta Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz’in de final yapacak olaması Kuruluş Osman için artık günün belli olduğunu gösteriyor.

Kuruluş Osman’ın Yayın Günü Belli mi?

Türkiye gibi tüm dünyada da pek çok ülke ve televizyon dizisi takipçisinin heyecanla ve merakla beklediği sezonun en güçlü ve en iddialı dizisi Kuruluş Osman’ın yayın günü yapımcı ve kanal tarafından resmi olarak açıklanmasa da belli oldu.

Başrol oyuncusu Aslıhan Karalar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj, Kuruluş Osman’ın yayınlanan tanıtımları ve ilk bölümün fragmanının yakında ibaresiyle yayınlanması, Kuruluş Osman’ın yerine yayına gireceği Sen Anlat Karadeniz’in 13 Ekim Çarşamba akşamı final yapacak olması Kuruluş Osman’ın yayına hazır olduğunu gösteriyor. Tüm bu emareler değerlendirildiğinde Kuruluş Osman’ın 20 Ekim çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. Tabi bu tarih ne yayıncı kanal Atv ne de yapımcı tarafından doğrulanmış durumda. Bu tarih sadece bir tahmin. Ancak güçlü bir tahmin.

07-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar