Kuruluş Osman’dan 3 önemli isim ayrıldı

Kuruluş Osman’dan 3 önemli isim ayrıldı
Ayrılan bir başka isim Öktem Bey karakterine hayat veren Kaan Yalçın oldu. Kuruluş Osman dizisine veda eden bir diğer isim İpek Karapınar oldu.

İzlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinden hangi oyuncular ayrıldı ? Dizi filmin oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor? Kuruluş Osman’ın yapımcısı, yönetmeni ve senaristi kimdir? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızn içeriğinde.İşte detaylar….

Kuruluş Osman’dan 3 önemli isim ayrıldı

ATV’ nin iddialı dizisi Kuruluş Osman’da 3 ayrılık birden gerçekleşti. Çarşamba akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen diziden eski Survivor şampiyonlarından olan ünlü oyuncu Nihat Altınkaya 118. bölümde izleyicilere veda etti. Altınkaya, dizide Olof karakterine can veriyordu.

Nihat Altınkaya’dan başka Kaan Yalçın ve İpek Karapınar’da ayrıldı

Diziden ayrılan bir başka isim Öktem Bey karakterine hayat veren Kaan Yalçın oldu. 4. Sezonun başında Kuruluş Osman dizisine dahil olan bir diğer isim olan İpek Karapınar da diziye veda eden bir başka isim oldu. Frigg karakterini canlandıran Karapınar da diziye veda eden iki isim gibi 4. Sezonun başında  Kuruluş Osman dizisine katılmıştı.

Filmin jenerik müziği Alpay Göltekin’e ait

Yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu tarihi dönem filmi ilk olarak 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmaya başladı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı Kuruluş Osman izlenme oranlarıyla yayıncı kanal olan TRT’nin ve yapımcı firma olan Bozdağ Film’in yüzünü güldürmeye devam ediyor. Jenerik müziğini Alpay Göltekin’in yaptığı dizinin en son 118. Bölümü ekrana geldi.  Dizi 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20.00 ‘ de TRT ekranlarında yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman dizi oyuncuları ve karakterleri

Burak Özçivit – Osman , Yıldız Çağrı Atiksoy - Malhun Hatun , Seda Yıldız - Şeyh Edebali , Özge Törer - Bala Hatun , Rüzgar Aksoy – Turgut ,  Çağrı Şensoy – Cerkutay , Yiğit Uçan – Boran , Emin Gürsoy - Kumral Abdal , Burak Alp Yenilmez – Kutan , Miray Akar - Alçiçek Hatun , Almila Uluer Atabeyoğlu - Bengi Hatun , Deniz Hamzaoğlu - Bayındır Bey , Begüm Çağla Taşkın - Ülgen Hatun , Talat Can Büyükaltay – Erik , Alpaslan Özmol - Gürbüz Alp , Deniz Barut - Valide İsmihan Sultan

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar