Kuzey Yıldızı 34. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 34. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 34. Bölüm İzle; 3 Ekim Cumartesi akşamı 34. Bölümüyle seyirci karşına çıkan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 34. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soyaslan, Toygan Avanoğlu gibi isimlerin bulunduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da 34. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon ikinci sezonu olan ve Cumartesi akşamlarının eğlenceli ve bol reytingli dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk seyirciyi yine heyecanlandırmaya ve ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizi bu sezon yine reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 34. Bölümünü seyretmek ve Yıldız ile Kuzey’in eğlenceli sahnelerini takip etmek için bu akşam Show Tv’yi canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Oldu?

Son olarak Kuzey’in sarhoşken farkında olmadan eski eşi Şule’yle aynı yatağı paylaşması ve Şule’nin de bu durumdan faydalanarak Kuzey’le resimlerini çekerek Yıldız’a göndermesi üzerine ikilinin arası tekrar bozulmuştur. Ancak bu sefer araya bir de Yıldız’ın eski arkadaşı Bulut girmiş ve Kuzey ile Yıldız büyük bir kavga sonunda ayrılmışlardır. Ancak Kuzey’in inadı ve Yıldız’ı kazanma çabası devam etmektedir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni ve heyecanlı bir bölümle daha seyirci karşısına çıkıyor. Kuzey büyük bir kazadan son anda kurtulmayı başarmıştır. Bu durum artık Kuzey’in bilmediği ve onun canına kasteden bir düşmanı olduğunu göstermektedir. Ancak Kuzey bu kişinin kim oldu konusunda hiçbir bilgiye sahip değildir. Kuzey’i öldürmek isteyen bu bilinmeyen kişi kimdir? Kuzey ve arkadaşları bu kişiyi bulmak için çalışsalar da ellerine bir sonuç geçmez. Çünkü bu kişi bilinmeyen biridir ve bir sonraki adımının ne olduğu bilinmemektedir. Bu yaşananlardan sonra Yıldız Kuzey’i kaybetme riskiyle karşı karşıya gelince Kuzey’e yeniden bir anlıkta olsa iyi davranmış ancak bu durum çok kısa sürmüştür. Yıldız Kuzey ve etrafındakilerden kurtulmak istedikçe daha da içlerine çekilmekte ve bir türlü aradığı ve istediği özgürlüğü bulamamaktadır. Yıldız bütün bunlar karşısında artık dayanamaz haldedir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 34. Yeni bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar