Kuzey Yıldızı 44. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı 44. Bölüm izle
Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarınızda olacak. Kuzey Yıldızı 44. Bölüm izle!

Evlerinize Karadeniz neşesi ve havası getiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Başrollerde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu sezonda da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Show Tv'de cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı 44. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kuzey Yıldızı 44. Bölüm canlı izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk canlı izle

Süreç Film'in başarılı projelerinden biri olan Kuzey Yıldızı eğlenceli bir bölümle geliyor. Yıldız ve Kuzey'in aşkı, Kuzey'in kızları ve sevdikleriyle imtihanı, Yıldız'ın ailesi ve inadı bu bölümde de çok eğlenceli sahnelerle ekrana taşınıyor. Ersoy Güler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk Karadeniz'in gözde şehirlerinden Ordu'da çekiliyor. Birbirinden usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Kuzey ve Yıldız'ın aşkı vuslata erdi fakat yeni sorunlar deli dolu, inatçı ve aykırı çifti bekliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm canlı izle

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrolde yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Cezmi Baskın, Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde, Ferda Kaynar, Uğur Demirpehlivan, Hüseyin Soysalan, Cengiz Bozkurt, Aslıhan Kapanşahin, Gizem Güneş, Berfi Nilsu Aktaş ve Merve Şen başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölümde neler olacak?

Kuzey ve Yıldız zor bir kına gecesi ve düğün geçirseler de muratlarına ermişti. Cicim aylarını yaşayan Kuzey ve Yıldız'ın şimdi daha farklı sorunları var. Hayallerinde olmayan bir hayata adım atan çift bu kez kendi içlerinde yaşayacakları sorunlarla zor günler geçirecektir. Yıldız'ın mutlu olmasını engelleyen hisleri var. Kuzey elinden geleni yapsa da Yıldız'ın kaygıları ağır basıyor. Kuzey bir çocukları olmasını ister fakat bu fikir Yıldız'a hiç de hoş gelmez. Yıldız'ı ikna etme işine Nahide el atsa da durum kolay çözülecek gibi değil. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor. Kuzey Yıldızı 44. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

19-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar