Kuzey Yıldızı’nda Şok Ayrılık!

Kuzey Yıldızı’nda Şok Ayrılık!
Show Tv ekranlarının Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’ndan beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi. Dizinin oyuncusu Cezmi Baskın diziye veda ettiğini duyurdu.

Show Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekran serüvenine devam ediyor. Her hafta yeni bölümüyle ekrana gelen dizi Kuzey ile Yıldız’ın 20 yıllık aşklarını ve sonunda kavuşmalarını eğlenceli bir dille ekrana getiriyor. Dizi başladığı günden itibaren seyirci tarafından çok sevildi ve reytinglerde bunu gösteriyor. Bu sezon son sezonu olan dizinin sezon sonu yaklaşırken son bölümlerde şok bir ayrılık yalandı. Dizinin başından beri ana kadroda olan ve Yıldız’ın babası Yaşar Kadıoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu Cezmi Baskın diziden ayrılacağını açıkladı. Son dakika gelişmesi olarak magazin sayfalarında ve sosyal medyada yer alan habere göre usta oyuncu sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılıyor. 72 yalında olan ve bugüne kadar yüzlerce farklı projede er alan usta oyuncu Kuzey Yıldızında aksi, ters, çabuk kızan, çabuk sakinleşen, vefakâr ve aynı zamda çocukları için birçok şeyi göze alan birini canlandırıyordu. Diziden ayrılacağının öğrenilmesiyle dizi seyircileri büyük bir üzüntü yaşadı.

Yaşar Kadıoğlu Kuzey Yıldızına Veda Ediyor

Süreç Film tarafından hazırlanan ve iki sezondur cumartesi akşamları Show Tv ekranlarımda seyirciyle bululan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın aka kadrosunda yer alan başarı oyuncusu Yaşar Kadıoğlu’na hayat veren Cezmi baskın yaptığı açıklamayla diziden ayrılacağını açıkladı. Cezmi Baskın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “60 bölüm rol aldığım Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine özel nedenlerden dolayı dün akşam yayınlanan bölümümüzle veda ediyorum. Başta çok kıymetli izleyicilerimiz olmak üzere değerli yönetmenlerimize, yapımcımız Süreç Film’e, birlikte çalıştığım sevgili oyuncu ve ekip arkadaşlarıma bizi çok güzel ağırlayan Ordululara çok teşekkür ediyorum. Sevgili menajerim Erbay Güle yanımda olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Usta oyuncun salık sorunları ve artan koronavirüs sebebiyle diziye veda ettiği iddia edildi.

Cezmi Baskın Kimdir?

Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizide Yaşar Kadıoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu Cezmi baskın 11 Mart 1949 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar onlarca değişik dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu son olarak Kuzey Yıldızı’nda 60 bölüm rol almıştır. Usta oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar ise şunlardır; Sesinde Aşk Var, Bebek geliyorum demez, Vezirparmağı, Şevkat Yerimdar, Kötü Kedi Şerafettin, Ekşi Elmalar, Bana Baba Dedi, Gurbette Aşk, Roman Havası, Sürgün İnek, Her Şey Yolunda Merkez, Hükümet Kadın, Aşk Tesadüfleri sever, Güneşi Gördüm, Devrimden Sonra, Ateşten Günler, Kurtuluş, Maskeli Beşler: Irak, Organize İşler, Vizontele.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar