Kardeşlerim Dizisine Yeni Bir İsim Katıldı

Kardeşlerim Dizisine Yeni Bir İsim Katıldı
ATV'nin merakla beklenen dram ağırlıklı olan dizisi Kardeşlerim'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Heyecanlan beklenen dizinini yeni oyuncusu kim?

    ATV’nin yolda olan yeni dizisi Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Sarı ve birkaç isim daha yer alıyor. Konusu ile bizleri yasa boğması beklenilen dizinin kadrosuna katılan isim ise Sabahattin Yakut oldu. Açıklamayı Gazeteci Birsen Altuntaş yaptı. Gelen kulis bilgisine göre ise Sabahattin Yakut, dizide Erhan karakterini canlandıracak.

   Oynadığı dizilerden ziyade, rol aldığı filmler ile tanıdığımız Sabahattin Yakut şimdiye kadar 10 farklı dizi ve film projesinde yer aldı. Kardeşlerim dizisi ile bu sayıyı 11’e yükselten Sabahattin Yakut daha önceden Kuşlarla Yolculuk, Muhteşem İkili, 7 Yüz, Can Feda, Arapsaçı, Dört Köşe, Çetin Ceviz 2, Yav He He, Tuhaf Zamanlar ve Jin yapımlarında yer almıştı.

     Son zamanlarda ismini oldukça sık duyduğumuz Kardeşlerim dizisi, yakın bir zamanda ekrandaki yerini alacak. Peki ya dizinin en güncel oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Dizinin konusu ne? İsterseniz sizleri daha fazla beklemeden detaylara geçelim.

 Kardeşlerim Dizisi Konusu

     ATV’de yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi, dört kardeşin başlarından geçen trajik hikâyeleri konu alacak. Dram ağırlıklı olacak olan dizide, bu dört kardeş anne ve babalarını, trajik bir trafik kazası sonucu kaybederler. Kendilerinden başka kimseleri olmayan dört kardeşin; bir aile olmayı, hayata karşı yaşadıkları zorlu mücadeleleri ve hayata dair umutlarını bizlere yansıtacaklarını düşünüyoruz. Birbirlerini sımsıkı sarılan dört kardeşin zorlu yaşamları, gözlerimizi dolduracak türden bir yapım gibi gözüküyor.

Kardeşlerim Dizisi Oyuncu Kadrosu

   Yapımcılığını NG Medya’nın yaptığı dizinin yönetmeni Serkan Birinci olarak açıklandı. Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleminden izleyeceğimiz dizinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak,

Damla Su İkizoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Recep Usta, Simge Selçuk, Onur Seyit Yaran, Kaan Sevi ve son olarak Sabahattin Yakut yer alıyor.

13-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler