Demet Akalın’ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Demet Akalın’ın koronavirüs testi pozitif çıktı!
Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Ünlü şarkıcı Akalın testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurdu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan paylaştı. Demet Akalın'ın daha önce eşi de koronavirüs olmuştu. Akalın'ın eşi Okan Kurt pozitif olduğu için izole olan ünlü şarkıcıdan da pozitif haberi geldi. İlk yaptırdığı test negatif olan Demet Akalın bugün yaptığı payalaşımda son testinin pozitif olduğunu belirtti. Demet Akalın Star Tv'de Alişan'la birlikte yaptıkları sabah programı 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a da izolasyon sürecinde olduğu için ara vermişti.

Koronavirüse yakalanan Demet Akalın öneri istedi

Demet Akalın eşinden sonra yaptırdığı son testin de pozitif çıktığını duyurdu ve takipçilerinden öneri istedi. Akalın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pozitif bir günden selamlar, alalım önerileri? Kiwi bide ne dediniz?" ifadelerini kullandı. Demet Akalın'ın öneri talebine birçok kişiden cevap geldi. Koronavirüse yakalanan Demet Akalın'a öneri verenler arasında ünlü tiyatro sanatçısı Behzat Uygur da vardı. Behzat Uygur, "Geçmiş olsun… Susam tahini ve haşhaş ezmesi" önerisinde bulundu. Demet Akalın'a sosyal medyada verilen öneriler arasında, avokado, keçi boynuzu, badem, tavuk, D vitamini ve C vitamini de vardı.

Demet Akalın covid oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Demet Akalın Instagram hesabından da testinin pozitif  olduğunu takipçileriyle paylaştı. Akalın, "Dünki covid testim pozitif çıktı, iyiyim ve hafif atlatıyorum… galiba" notuna hikayesinde yer verdi. 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına da bir süre ara veren Demet Akalın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Program partneri olan Alişan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Alişan, "Okan’ın testi pozitif. Durumu iyi, izole vaziyette. Demet de eşi olarak karantinada. Testini yaptırdı, şükür negatif. 5 gün izole olacak, pazartesi gününden itibaren bizimle" demişti.

Demet Akalın da o süreçte testinin pozitif olduğunu saklayanlara sitem dolu bir paylaşım yapmıştı. Akalın sosyal medyada, " Covid testiniz pozitif çıkınca "Merhaba" dediğiniz insana bile haber verin. Ayıptır, günahtır! Herkesin çoluğu çocuğu var! İnsanlık.. Ah ah!" ifadelerini kullanmıştı.

13-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar