Kuzey Yıldızı dizisinden sevindiren haber! Bebek Geliyor

Kuzey Yıldızı dizisinden sevindiren haber! Bebek Geliyor
Kuzey Yıldızı 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölüm fragmanında bebek geliyor. Kuzey Yıldızı dizisinden sevindiren haber! Bebek geliyor.

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, tüm heyecanı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 49. yeni bölümü ile ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk, başarılı kadrosu ile seyircisinin gönlünü kazanmayı başarmıştı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile de sevindirici haber geldi. Evet Nahide'nin bebeği dünyaya geliyor. Bol heyecanlı bir bölümün bizleri beklediğini gösteren fragman sonrası dizinin takipçileri sabırsızlıklayenibölümün yayınlanmasını beklemeye başladı. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler yaşacanacak? Kuzey Yıldızı dizisinden sevindiren haber! Bebek geliyor.

Gerek başarılıkadrosu ile gerek se hikayesi ile reyting rekorları kırmayı başaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi her cumartesi günü Show tv kanalında seyircisi ile buluşuyor. Peki geçtiğimiz hafta Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.yeni bölümde neler yaşandı?

Taraflarına yapılan şikayet sonrası tutuklanan Kuzey ile Yıldız, oldukça zor günler geçirmiş bunun ardından kampa gitmeye karar vermişlerdi. Ancak evlerine döndükten sonra Yıldız, mide bulantısı şikayeti ile hastaneye gider ve burada hamile olup olmadığını sorgulamıştı. Herkesi heyecanlandıran bir bölümün ardından gözler gelecek haftanın fragmanını bekliyordu. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. yeni bölüm ayrıntıları.

Kuzey Yıldızı dizisinden sevindiren haber! Bebek Geliyor

Süreç Film katkıları ile ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Aslıhan Güner ve İsmail Demirci gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı geniş kadrosu ile kısa sürede izleyenlerin gönlünü kazanmıştı. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk nyeni bölüm fragmanında bir yandan Yıldız'ın hamile olduğu haberi verilirken, öte yandan ise Nahide'nin doğuma girdiğini görüyoruz. Peki Nahide'nin bebeği geliyor mu? Nahide'nin doğum esnasında ise Sefer ile Yıldız'ın panik olarak bayılmaları  oldukça dikkat çekti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi  50. yeni bölümü ile ilgili tüm ayrtınları 6 Şubat Cumartesi günü hep birlikte izleyeceğiz. İyi Seyirler

Kuzey Yıldızı oyuncuları

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Cezmi Baskın, Uğur Demirpehlivan, Toygan Avanoğlu, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan gibioldukça başarılı isimler yer almaktadır.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar