Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız Kadıoğlu (Aslıhan Güner) kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız Kadıoğlu (Aslıhan Güner) kimdir?
Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi başrollerinden Aslıhan Güner'i yakından tanıyalım. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız Kadıoğlu (Aslıhan Güner) kimdir?

Show TV ekranlarının yeni başlayan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, pek çok izleyicinin ilgisini çekmişe benziyor. Her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak dizinin başrollerinden birini Aslıhan Güner canlandırıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız Kadıoğlu (Aslıhan Güner) kimdir?

İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Toygan Avanoğlu gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ilk bölümüyle Show TV'den ekranlara geldi. Karadeniz dizileri, Türk dizi sektörünün olmazsa olmazıdır. Yeni sezonda bu türün temsilciliğini yapacak dizilerden birisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk olacak. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız Kadıoğlu (Aslıhan Güner) kimdir?

Show TV'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrolünü İsmail Demirci ile birlikte Aslıhan Güner üstleniyor. Aslıhan Güner, Yıldız Kadıoğlu adındaki hırçın ve öfkeli bir karadeniz kadınını canlandıracak. Yıllar önce Yıldız ve köyün gençlerinden Kuzey, birbirlerine aşık olmuşlardır. Öyle ki işler sözlenmeye kadar gitmiştir. Her şey çok güzel giderken Yıldız, Kuzey tarafından terk edilir. Sevdiği adam sözünü bozmuş ve okumak için gittiği metropole temelli yerleşmiş, bununla da yetinmeyip başka bir kadınla evlenmiştir. Yıldız aradan geçen uzun yıllara rağmen hala aynı nefretle Kuzey'i anmaktadır. Yine de derinlerde bir yerlerde hala ona karşı bir şeyler hissetmektedir. Zira kendisini istmeye gelen herkesi geri çevirmiştir. Gün gelir ve Yıldız, Kuzey'in köye geri döndüğünü haber alır. Kuzey eşinden ayrılmış ve kızlarıyla birlikte köyüne dönmüştür. Bu durum karşısında küplere binen Yıldız, Kuzey'i ve ailesini köyden gönderebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Tüm bunların yanında ilk aşkını yeniden görmek Yıldız'ın tozlu raflarda sakladığı bazı şeylerin yeniden gün yüzüne çıkmasını sağlamıştır.

Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987, İstanbul doğumludur. Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma ve En İyi Arkadaşım gibi dizilerle oyunculuğa ilk adımı atmıştır. Şefkat Tepe, Sungurlar ve Asi dizilerinde canlandırdığı karakterler bilinen rolleridir. Aslıhan Güner son olarak Kehribar dizisinde rol almıştır. Bunlarla birlikte Sümela'nın Şifresi: Temel ve Moskova'nın Şifresi: Temel gibi komedi filmlerinde de rol almıştır. 

16-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar