Kuzey Yıldızı Şule (Zeynep Koltuk) Kimdir?

Kuzey Yıldızı Şule (Zeynep Koltuk) Kimdir?
Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey’in eski eşi Şule olarak diziye katılan Zeynep Koltuk çok heyecanlı. Kuzey’in eski karısı Şule olarak Kuzey Dizisine katılan Zeynep Koltuk kimdir!

Kuzey Yıldızı dizisi 8 bölümdür zirveyi zorluyor. 9. Bölümle birlikte diziye sürpriz bir isim katıldı. Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey’in eski eşi Şule olarak diziye katılan Zeynep Koltuk oldukça heyecanlı. Kuzey’in eski karısı Şule olarak Kuzey Dizisine katılan Zeynep Koltuk kimdir dedik ve sizler için araştırdık. Şimdi detaylar

Kuzey Yıldızı Şule (Zeynep Koltuk) Kimdir?

Kuzey Yıldızı dizisine 9 bölüm itibariyle katılan ve Kuzey’in eski eşi olarak görev yapacak Zeynep Koltuk hayranlarını sevindirdi. Uzun zamandır dizilerde göremediğimiz Zeynep Koltuk, cumartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı’nda eski eş Şule karakteriyle adından söz ettireceğe benziyor.

Kuzey’in eski karısı Şule kimdir?

Kuzey Yıldızı dizisine yeni bir soluk getiren Şule karakteri oldukça beğenildi. Kuzey’in eski eşi olarak diziye katılan Zeynep Koltuk, canlitv mikrofonlarına duygularını paylaştı. “ Kuzey Yıldızı dizisi baştan beri önemsediğim bir yapım oldu. Burada Kuzey’in eski eşi olarak Şule’yi canlandıracağım. Şule, İstanbul’da yaşayan üç çocuklu bir anneyken hem çocuklarını hem de Kuzey’i sebepsiz yere terk ederek yeni bir aşka yelken açan karakter. Yaptığı hatanın farkına vararak hem kızlarına hem de kocası Kuzey’e geri dönmek istiyor. Tabi hem çocukların hem de Kuzey’in onu kabullenmesi kolay olmayacak. Ben de bunun mücadelesini veriyor olacağım. Çok heyecanlıyım. Umarım başarılı ourum.”

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey’i terk ederek kaçıp giden Şule 45 yaşında güzel bir kadındır. Zamanında Kuzey’ye üniversitedeyken aşık olmuş ve onunla evlenmiştir. Nurtopu üç kız evlat yetiştiren Şule, Kuzey’in kötü giden işleri sonrası bunalıma girer ve fakir kalmaktan korkarak başka biriyle kaçar. Yıllar sonra hem kızlarını hem de eski kocasını özler ve büyük bir pişmanlık duyarak geri döner. İlk önce ortanca kızı Gökçe ile de görüşür. Bir heves uğruna terk edip gittiği ailesine İstanbul’da eskisi gibi zengin bir hayat sürme vaadinde bulunur. Oysa eski kocası Kuzey, Şule’yi asla affetmeyecektir.

Zeynep Koltuk Kimdir?

1981 İstanbul doğumlu Zeynep Koltuk ilk olarak Bilkent Siyasal Bilimler’i bitirdi. Sonra yeteneğinin tiyatro da olduğunu fark eederek Bilkent’te Tiyatro eğitimi aldı. TRT 1 de sunuculuk yaparak sektöre adım atan Zeynep Koltuk profesyonel olarak piyano çalmaktadır. Dizi sektörüne Ezra dizisi ile giriş yapan oyuncu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle çıkış yaptı. Çoktandır hiçbir dizi ve filmde yer almayan Zeynep Koltuk bakalım Kuzey Yıldızı dizisine neler katacak, hep birlikte izleyip göreceğiz.

canlitv platformu olarak yerli dizilerin Anadolu’nun saklı güzelliklerinde çekilmesinden memnuniyet duyduğumuzu söyleyerek Kuzey Yıldızı’na ve Zeynep Koltuk’a başarılar diliyoruz.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar