Emel Sayın'dan o haberlere tepki: Neden yaptıklarını anlamıyorum

Emel Sayın'dan o haberlere tepki: Neden yaptıklarını anlamıyorum
Türk Sanat Müziği'nin duayen isimlerinden biri olan Emel Sayın hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Bir video yayınlayan Emel Sayın, "Neden yaptıklarını anlamıyorum" dedi.

Türk Sanat Müziği'nin en sevilen isimlerinden biri olan Emel Sayın hakkında yapılan haberlerden muzdarip. Sevilen sanatçı için medyaya yansıyan haberler sonrası ailesi ve sevenleri endişelenirken Emel Sayın da isyan etti. Yeşilçam filmlerindeki rolleri ve çok sevilen şarkılarıyla geçmişten günümüze oldukça büyük bir hayran kitlesi olan Emel Sayın, yapılan haberlere tepki gösterdi. Bir video yayınlayan Emel Sayın hakkında yapılan 'öldü' haberlerinin neden yapıldığını anlamadığını söyledi.

Emel Sayın o haberlere isyan etti

Güzel sesi ve oynadığı filmlerle toplumda nadide bir yere sahip Emel Sayın için "kalp krizi geçirdi ve öldü" şeklinde haberler yapıldı. Özellikle sosyal medyada kısa sürede yayılan haberler sanatçının ailesi başta olmak üzere hayranlarını üzdü. Herkesi endişelendiren ve üzen haberler farklı isimler için de sık sık gündeme geliyor. Birçok ünlü isim haklarında yapılan 'öldü' haberlerine isyan ederken mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Emel Sayın oldu. Usta sanatçı Emel Sayın yaşananları anlattığı videoda yapılan asılsız haberlere tepkisini dile getirdi. Birçok başarılı işe imza atan duayen isimlerden Emel Sayın yapılan haberler sonrası sevenlerinin ve ailesinin de çok üzüldüğünü belirtti. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından paylaştığı video ile sevenlerinin gönüllerine su serpti. İşte o videonun detayları…

Emel Sayın: Bu haberleri kimse için yapmayın

Sevilen sanatçı Emel Sayın İnstagram hesabından yayınladığı video ile tepkisini takipçileriyle paylaştı. Emel Sayın, "Herkese merhaba. Bugün sosyal medyada bir haber yer almış benimle ilgili. Ben de arkadaşlarımdan öğrendim. Tabii sevenlerim, ailem telaşlandılar, üzüldüler… İşte 'Emel Sayın kalp krizi geçirdi, öldü' diye. Ama gördüğünüz gibi ben iyiyim. Asılsız bir haber. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Niye yaptıklarını da anlamıyorum böyle şeyleri. Ne bileyim üzüldüler çok tabii… Allah akıl sağlığı versin diyeceğim… Ama yapmayın ne olur. Kimse için yapmayın. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah güzel, sağlıklı günlerde beraber olalım.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar