Kuzey Yıldızı’nın Yıldızı Aslıhan Güner ‘in Yeni İmajı Herkesi Şok Etti!

Kuzey Yıldızı’nın Yıldızı Aslıhan Güner ‘in Yeni İmajı Herkesi Şok Etti!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın başarılı oyuncusu Aslıhan Güner'den şaşırtan imaj değişikliği. Oyuncu kırmızı olan saçlarını sarı renge boyayarak takipçilerini ve sevenlerini şaşırttı. !

Show Tv’nin bu sezon başında izleyici ile buluşan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk seyircinin vazgeçemediği ve keyifle izlediği diziler arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin dizinin başladığı ilk bölümden itibaren birbirleriyle uyumu ve tatlı didişmeleri seyircinin en çok sevdiği bölümlerden. Özellikle İsmail Demirci’nin canlandırdığı Kuzey’in, Aslıhan Güner’in canlandırdığı Yıldız karakteriyle atışmalarında ona hitaben söylediği “kırmızı kafa” replikleri neredeyse bütün izleyicilerin belleğine kazınmış durumda. Ancak bu imaj ve replik değişecek gibi duruyor. İşte detaylar!

Aslıhan Güner’den Şaşırtan Değişiklik!

Son zamanların en başarılı oyuncuları arasında olan ve bu sezon başladığı Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde başarılı bir performans gösteren ve diziye damgasını vuran güzel oyuncu Aslıhan Güner’in yeni imajı senaryo dahil pek çok yerde değişikliğe sebep olacak gibi. Dizide birlikte rol aldığı partneri Kuzey’in sık sık “keçi, kırmızı kafa” gibi repliklerle takıldığı Aslıhan Güner uzun zamandır kızıla boyadığı saçlarında değişikliğe gitti. Oyuncu Kuzey Yıkdızı İlk Aşk Dizisi’ne de damgasını vuran ve repliklere kadar kendine yer edinen kırmızı saçlarını boyatarak yepyeni bir imaja büründü. Ünlü oyuncu kızıl olan saç rengini sarıya boyatarak hem kendisini sevenleri hem de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi takipçilerini adeta şok etti. Sarı saçlarıyla da oldukça güzel görünen oyuncunun dizinin yayınlanacak 17. Bölümde sarı saçlarıyla seyirci karşısına çıkacağı yayınlanan fragmandan ortaya çıktı.

Sosyal Medyadan Duyurdu!

Ünlü ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner uzun zamandır kızıla boyadığı saçlarında renk değişikliğine giderek sarıya boyatma kararı aldı. Kızıl saçlarıyla halen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde devamlılığı olan oyuncunun senaryoda nasıl bir değişiklikle durumu seyirciye anlatacağı merak konusu oldu.

Sarıya boyattığı saçlarıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu paylaşımının altına “Sürpriz! Bence beni böyle de seversiniz hım? Sarı kafalılık?” notunu düştü. Bir anda binlerce beğeni alan oyuncunun paylaşımının ardından takipçilerin “her renk mi yakışır?”, “artık tam bir barbie bebeksin”, “seni her halinle seviyoruz” diyerek yorumda bulunduğu gözlendi. Oyuncunun yeni imajıyla ilk hali dizinin 17 bölümünde görülebilecek.

16-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar