Kuzgun Cihan (Ferit Kaya) kimdir?

Kuzgun Cihan (Ferit Kaya) kimdir?
Star Tv'nin Çarşamba günleri saat 20.00'da yayınlanan ve beğenilerek izlenen dizisi Kuzgun'a Cihan karakteriyle Ferit Kaya da dahil oldu. Cihan kimdir ve Kuzgun'la bağlantısı nedir

Kuzgun Star Tv’nin yeni dizilerinden. İlk bölümüyle birlikte seyirci tarafından beğenilen dizi günden güne ivme kazanıyor. Ay Yapım imzalı Kuzgun istikrarlı hikâyesiyle Çarşamba günlerinde Trt 1’in Diriliş Ertuğrul dizisine alternatif olabilir. Ferit Kaya da canlandıracağı Cihan karakteriyle artık Kuzgun’da. Karakter itibariyle diziye heyecan katması beklenen Kuzgun Cihan kimdir? Ferit Kaya kimdir? Ferit Kaya hangi projelerde görev aldı? Sorularına bu yazımızda cevap bulabileceksiniz. 

Kuzgun Cihan Kimdir?

Kuzgun’un 27 Mart 2019 Çarşamba günü Star Tv’de yayınlanacak bölümünde Cihan karakteri hikayeye dahil oluyor. Cihan’ın kim olduğu ve Kuzgun ile aralarındaki ilişkinin boyutu çokça merak ediliyor. Evet, Cihan karakteri dizide Kuzgun’un sağ kolu olacak.  Terzi’nin adamı olan Cihan, Terzi tarafından Kuzgun’un yanına verilir. Cihan tam manasıyla görev adamı olup verilen her işi hakkıyla yerine getirebilen biridir. Yeni girilen sevkiyat işinde Kuzgun’un eli ayağı Cihan olacak. Kuzgun’un bütün hikayesinde Cihan’ı da artık göreceğiz. Acıda, eğlencede, heyecanda, aksiyonda artık Kuzgun Cihan ile birlikte…

Ferit Kaya Kimdir?

Kuzgun’un Cihan’ı Ferit Kaya 1984 yılı Diyarbakır, Eğil doğumludur. Üniversite eğitimini İstanbul’da aldı. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı’ndan mezun olan sanatçı 2007 ve 2008 yıllarında umut veren genç erkek oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ferit Kaya şu anda Sihirli Anahtar ajansına bağlı olarak sanat hayatına devam etmektedir.

Kuzgun Cihan Ferit Kaya’nın oynadığı dizi ve filmler!

Ferit Kaya birçok televizyon dizisinde görev almıştır.              

Diziler: Erkekler Ağlamaz (2006),  Menekşe ile Halil (2007),  Yersiz Yurtsuz (2007),  Karamel (2008),  Kül ve Ateş (2009),  Bu Kalp Seni Unutur mu? (2009)

Filmler: Pazar – Bir Ticaret Masalı (2007), Zeynep’in Sekiz Günü (2007), Mavi Gözlü Dev (2007), Güneşin Oğlu (2008), Ali’nin Sekiz Günü (2008), Merdiven Altı (2008), Gecenin Kanatları (2009) ve Beş Şehir (2009) Kısa’ca Ramazan: Kamil İnsan (2009)

Kuzgun Konusu Nedir? Kuzgun Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kuzgun;  bir kuşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi, ama terk edilmek Kuzgun’un öldürdü” mottosuyla hesaplaşma, intikam ve özel bir aşk hikâyesini konu alıyor.

Kuzgun’un başrollerini: Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Başroller dışında birbirinden kaliteli sanatçılar da dizinin oyuncu kadrosunda; Hatice Aslan, Settar Tanrıöğen, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler görev alıyor.

27-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar