Kuzgun Kudret (Senan Kara) kimdir?

Kuzgun Kudret (Senan Kara) kimdir?
Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in rol aldığı Star Tv'nin yeni dizilerinden olan Kuzgun'a Kudret karakteriyle Senan Kara da katılıyor. Peki, Kudret Hanım Kimdir?

Ay Yapım’ın bu sezon Star Tv için hazırladığı Kuzgun dizisi her geçen hafta reytinglerini arttırmayı başarıyor. Trt 1’in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul ve Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi gibi iki büyük rakiple mücadele eden Kuzgun son bölümünde genel izleyicide, 4,2 reyting alarak 8. Sırada yer aldı ve en çok izlenilen 3. Dizi oldu.

Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrollerde oynadığı diziye Kudret Hanım rolüyle Senan Kara da katılıyor. Kuzgun izleyicileri şimdi Kudret hangi rolde oynayacak, Senan Kara kimdir ve görev aldığı projeleri merak ediyor. Bütün bu merak edilenleri canli tv izleyicileri için derledik.

Kuzgun Kudret Hanım Kimdir?

Son bölümde her ne kadar Dila ve Kuzgun evlenseler de hikaye farklı bir noktaya evrilmişti. Dila, Behram Adıvar’a başkaldırarak Kuzgun ile arasındaki bağları koparmak istiyordu. Bu başkaldırı sırasında silahlı saldırıya da uğrayan Dila, beklenmedik bir anda Kuzgun’dan gelen evlilik teklifini kabul etmişti. Fakat bu evliliği aslında Behram Adıvar’ın peşinde olan Başkomiser Kudret Hanım’ın isteğiyle yaptığı ortaya çıkmıştı. Senan Kara’nın canlandırdığı Başkomiser Kudret Hanım ile Dila’nın birlikte çalıştığı ortaya çıkmış, belki de Kuzgun dizisinde seyircinin en çok şaşırdığı bir bölüm geride kalmıştı. Kudret Hanım bir devlet memuru ve Behram Adıvar çetesini çökertmek için cesaretle üzerlerine gidecek gibi duruyor. Peki, Başkomiser rolündeki Sena Kara Kimdir? İşte bu konudaki detaylar…

Senan Kara Kimdir?

9 Ağustos 1978 İzmir doğumlu olan Senan Kara, ilk öğrenimini memleketinde görüp Yunus Emre Kolejinden mezun oldu. Lise yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duyan Senan Kara 1996  yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro oyunculuk bölümünü kazandı. Başarılı bir eğitiminden sonra 2000 yılında İhtiras Tramvayı ve Bir Modanna’nın Portresi adlı oyunlarını sergileyerek okulundan mezun olmayı başardı.

Tiyatroya farklı bir kıymet veren Senan Kara sahneden hiçbir zaman inmedi. Dizilerde az görev alsa da 20’den fazla tiyatro oyununda önemli karakterleri canlandırmıştır.

2007 yılında Serhat Tutumluer ile evlenen başarılı sanatçının bir de oğlu vardır.

Senan Kara’nın görev aldığı projeler!

2016 – Vatanım Sensin (Veronika)(TV Dizisi)
2004 – Yabancı Damat (TV Dizisi)
2000 – Karakolda Ayna Var (TV Dizisi)

 

 

04-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar