Leke dizisi Şirin (Tuğçe Açıkgöz) kimdir?

Leke dizisi Şirin (Tuğçe Açıkgöz) kimdir?
Kanal D'de yayınlanacak Leke dizisinde Şirin karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz kimdir? Oyuncu ve canlandıracağı karakter hakkındaki bilgiler.

Tuğçe Açıkgöz, Kanal D'de yayınlanacak Leke dizisinde Şirin karakterini canlandıracak. Oyunce ve canlandıracağı karakterleri Canlitv.com ziyaretçileri için derledik. Leke dizisi Şirin (Tuğçe Açıkgöz) kimdir?

Leke dizisi Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşmaya hazırlanıyor. TIMS&B yapımcılığında çekilen dizinin net yayın tarihi açıklanmamakla birlikte yaz aylarında yayınlanacağını biliyoruz. Leke dizisinin başrollerinde Melis Sözen ve Burak Sevinç yer alıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan bir başka isim ise Tuğçe Açıkgöz olarak göze çarpıyor. Tuğçe Açıkgöz, Leke dizisinde Şirin karakterini canlandıracak. Sizlere Tuğçe Açıkgöz ve canlandıracağı karakter Şirin hakkındaki bilgileri aktaralım.

Leke dizisi Şirin (Tuğçe Açıkgöz) kimdir?

Tuğçe Açıkgöz'ün canlandıracağı Şirin karakteri Leke dizisinin baş karakteri olan Yasemin'in eskortluk yapan ev arkadaşıdır.

Şimdi bir de Tuğçe Açıkgöz'ün kariyerine yakından bakalım. Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Lise eğitimini Kartal Doğa Koleji'nde tamamlayan Tuğçe Açıkgöz, üniversite eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde sürdürmektedir. Tuğçe Açıkgöz çocukluğundan beri tiyatro oyunlarında sahne almaktadır. 

2002 yılında TRT 1'de yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisinde rol aldı.

Güzel oyuncu 2007 yılında ise Vatan Sağolsun dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Tuğçe Açıkgöz bu dizide Elfin karakterini canlandırdı.

Yıllar 2015'i gösterdiğinde ise Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşan Yaz'ın Öyküsü dizisinde rol aldı. Tuğçe Açıkgöz bu dizide Ekim karakterini canlandırdı.

Tuğçe Açıkgöz ayrıca Bekleme Salonu, Toros Canavarı, İrmik Oğlan, Yaşar ne Yaşar ne Yaşamaz, Ali Baba ve Kırk Haramiler gibi tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Leke dizisi konusu

Leke dizisinin konusu Yasemin ve kardeşinin verdiği hayat mücadelesidir. Yetimhanede büyüyen Yasemin, reşit olmasının ardından yetimhaneden ayrılmak zorundadır. Henüz küçük yaştaki kardeşi ise uygun şartlar sağlanmadığı takdirde yetimhanede kalmak zorundadır. Hukuk fakultesini kazanan Yasemin, bir iş bulur ve bir ev tutar. Uygun şartları sağladıktan sonra kardeşinin yasal koruyucusu olur ve en sonunda kardeşini yanına almayı başarır. Kulakları işitmeyen kardeşinin ameliyat masraflarını karşılamak zorundadır. Yasemin bunların yanında türlü sıkıntılarla boğuşacaktır. Bunların yanı sıra hayatına Cem'in girmesinden sonra aşkı da tadacaktır. 

01-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar