Teşkilat dizisinin 4.sezonuna sürpriz transfer

Teşkilat dizisinin 4.sezonuna sürpriz transfer
TRT 1 ekranlarında 3 sezon boyunca inanılmaz bir başarı grafiği yakalayan ve bu sezon dördüncü sezonuyla ekrana gelecek Teşkilat’a yeni isimler katıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok izlenen ve reytingi en yüksek dizilerden olan teşkilat yeni sezonuna yine iddialı hazırlanıyor. Bu sezon dördüncü sezonu ile ekrana gelecek olan macera ve dram türündeki dizi kanalın üç sezondur en başarılı yapımları arasında yer alıyor. hemen her sezon sonunda ana kadrosundan birçok oyuncuyla yollarını ayıran Teşkilkat dizisi bu yaz ortasında da dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan başarılı ve güzel oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu ile yollarını ayırmıştı. Yeni sezon için yeni oyuncularla anlaşan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Teşkilat dizisi bu sezon da Pazar akşamları ekrana gelecek. Başrolünde Murat Yıldırım’ın yer aldığı ve yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in yer aldığı ve senaryosunu Teşkilat senaryo Ekibi’nin kaleme aldığı dizinin kadrosuna son olarak Tuğçe Açıkgöz dahil oldu.

Teşkilat kadrosuna yeni isimler

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 3 sezondur Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Teşkilat yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve aldığı reytinglerle kanalının en başarılı yapımları arasında yer alan Teşkilat sezon sonunda bazı oyuncularıyla yollarını ayırmıştı. Dizinin ana oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu’nun da diziye veda ettiği dizide kadroya yeni isimler dahil oldu. Diziye Pehlivan İbrahim karakteri olarak Sarp Levendoğlu, Sena karakteri olarak Selin Genç ve son olarak da Gizem karakteri olarak Tuğçe Açıkgöz dahil oldu. Oldukça sevilen diziye katılan Tuğçe Açıkgöz’ün canlandıracağı Gizem karakteri, özel kuvvetlerde görev yaparken kurulacak olan yeni ekibe katılması için teklif alan bir askere hayat verecek. Hikayede Gizem, sert ve dayanıklı görünse de aslında duygusal bir karaktere hayat verecek.

Teşkilat 4. Sezon

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Teşkilat Burak Arlıel tarafından yönetiliyor. Üç sezon boyunca kanalın Pazar akşamlarının yayın akışında yer alan dizi aldığı reytinglerle ilk sırada ya da ikinci sırada yer aldı. Milli istihbarat Teşkilatının özel operasyonlarını hikaye olarak ele alan ve işleyen dizi yeni dönemde de yine aynı istikrarlı yayınını devam ettirmek istiyor.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar