Lezzet Düşkünleri Tv 8’de Başlıyor!

Lezzet Düşkünleri Tv 8’de Başlıyor!
Yarışmaların kanalı Tv 8 yepyeni bir yarışma programını seyirciyle buluşturuyor. Lezzet düşkünleri… Gabriele Sponza tarafından sunulacak program pazartesi günü başlıyor!

Hazırladığı yarışmalarla seyircinin büyük beğenisini kazanan ve seyredilirlik oranını her geçen gün artıran Tv 8 seyircinin beğenisine yepyeni bir yarışma programıyla daha çıkmaya hazırlanıyor. Lezzet Düşkünleri adlı yemek yarışma programı Tv 8 ekranlarında 25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 15.45’te ekrana gelecek. Hem profesyonellerin hem de profesyonel olmayanların bir arada yarışacağı Lezzet düşkünleri yep yeni bir formatta seyirciyle buluşacak. Ünlü şef Gabriele Sponza tarafından sunulacak program kanalın iddialı programlarından biri olacak ve gün içinde kanalın lokomotifliğini üstlenecek. Ekran başındaki seyircinin de oylarıyla katılacağı yarışma programı Lezzet Düşkünleri Evinde 2’li takımlar halinde yarışacak olan 5 çiftin katılımıyla oluşacak ve takımlar en iyi olabilmek için kıyasıya bir rekabete tutuşacak. İşte programın detayları!

Tv 8 Ekranında Lezzet Düşkünleri Geliyor!

Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek yeni bir yarışma programı başlıyor. Yemek yarışma programı Lezzet Düşkünleri ünlü şef Gabriele Sponza tarafından sunulacak ve her gün yayınlanacak. İki kişiden oluşan Beş takımın yarışacağı programda amaç Lezzet Evinde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanabilmek. Her gün ayrı bir takımın yarışacağı programda haftanın birincisi haftanın ödülünü alırken son sırada yer alan takım ise elenecek ve elenen takımın yerine yeni bir takım yarışmaya dahil olacak. Ünlü şef Gabriele Sponza ise programda hem sunuculuk yapacak hem de yemekleri tadacak ve seyirciye bilgiler verecek. Ayrıca usta şef seyirciye mutfakla ilgili pratik bilgilerde verecek. Program 25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren her gün saat 15.45’te ekranlarda olacak.

Gabriele Sponza Kimdir?

Tv 8 ekranlarında Lezzet Düşkünleri adlı programı sunacak olan Ünlü Şef Gabriale Sponza 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini ABD’de Johnson & Wales Üniversitesi Mutfak sanatları Bölümünde tamamlayan Sponza Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul’da Sait halim paşa Yalısı’nda bir restoranın şefliğini yapmıştır. Daha sonra pek çok ünlü şefle birlikte çalışan ve pek çok restoranda şeflik yapan Sponza eğitmenlik kariyerine başlamıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak sanatları ve Yönetimi Bölümünde bölüm başkanlığı da yapan Gabriele Sponza pek çok Tv programında imza atmıştır.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar