Mahkum Dizisinde Flaş Oyuncu Değişikliği

Mahkum Dizisinde Flaş Oyuncu Değişikliği
Fox Tv ekranlarında yakında seyirciyle buluşacak olan ve yabancı bir yapımdan uyarlanan Mahkum Dizisinin oyuncu kadrosunda flaş bir değişiklik yaşandı.

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum Dizisi çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek ve daha pek çok usta oyuncunun yer aldığı dizi geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri çekmişti. Yakında ibaresiyle yayınlanan fragman seyirciden tam not alırken özellikle dizinin başrolü Onur Tuna’nın yeni imajı çokça beğenilmişti. Bir savcının hikayesini ve masum olduğunu kanıtlamasının hikayesini anlatacak dizinin yakında Fox Tv’de ekrana gelmesi beklenirken son anda yaşanılan flaş bir değişiklik dikkatleri çekti. Oyuncu kadrosunda yer alan usta oyuncu Altan Gördüm’ün diziden ayrıldığı açıklanırken yerine ise yine usta ve başarılı oyuncu Mehmet Ulay geldi.

Mehmet Ulay Mahkum Dizisinde

Onur Tuna’nın başrolünde oynadığı ve bir savcıyı canlandırdığı Mahkum dizisi çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir savcının kendini hapishanede bulmasıyla başlayan ve idama Mahkum edilen hikayesini anlatan dizide birbirinden usta isimler yer alıyor. Eşini ve çocuğunu öldürmekle suçlanan savcı masum olduğunu ispatlamak için çalıştığı dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin kadrosunda yer alan usta oyuncu Altan Gördüm’ün canlandıracağı karakterin yaşı büyütülünce diziden ayrılmak zorunda kaldığı kadroya yeni oyuncu olarak bir diğer usta isim Mehmet Ulay dahil oldu. Ayrıca diziye Hakan Karsak ve Bülent Seyran’da dahil oldu. Yeni oyuncuların yakında sete giderek çekimlere başlaması bekleniyor.

Mehmet Ulay Kimdir?

Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Mahkum dizisiyle seyirci karşısına çıkacak olan usta oyuncu Mehmet Ulay 1947 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa başlayan usta isim Devlet Tiyatrolarında sahneye çıkmaya başlamıştır. Usta oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Özellikle rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Kızıl Elma

·         Şimdi Onlar Düşünsün

·         Ağlatan Dans

·         Tozlu Yollar

·         Galip Derviş

·         Daire

·         Böyle Bitmesin

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Mavi Kelebekler

·         Kayıp Aranıyor

·         Ezel

·         Arka Sıradakiler

·         Emret Komutanım

·         Arka Sokaklar

·         Doktorlar

·         Beyza’nın Kadınları

·         Şubat Soğuğu

15-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar