Mahkum Dizisine Taze Kan! Elit Andaç Çam Dizinin Kadrosuna Katılıyor

Mahkum Dizisine Taze Kan! Elit Andaç Çam Dizinin Kadrosuna Katılıyor
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan Mahkum’a yeni bir oyuncu katıldı.

MF Yapım tarafından Güney Kore menşeli bir diziden uyarlanan ve Fox Tv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan başarılı dizi Mahkum her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Sezonun ortasına doğru başlayan ve Perşembe akşamlarına damgasını vuran başarılı yapım aldığı reytingle kanalının yüzünü güldürürken adalet ve macera türünde yayınlanan dizi her bölüm daha da heyecanlanan hikayesiyle seyirciyi daha da içine çekiyor. Savcı Fırat ile İstanbul’un en zengin ailelerinden Yesari’lerin oğlu Savaş’ın mücadelesini anlatan ve haklı ile haksız arasındaki mücadeleyi sergileyen Mahkum dizisi kadrosuna bir yeni oyuncu daha katılıyor. Başrolünde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı dizinin önümüzdeki bölümünden itibaren hikayeye konuk oyuncu olarak ünlü ve güzel oyuncu Elit Andaç Çam dahil olacak.

Elit Andaç Çam Mahkum’da

Perşembe akşamlarının en başarılı yapımlarından Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Mahkum’un üst düzey kadrosuna bir isim daha katılıyor. Dizinin önümüzdeki bölümünden itibaren kadrosuna Elit Andaç Çam dahil oluyor. Güzel oyuncu diziye konuk oyuncu olarak dahil olurken dizide kaç bölüm yer alacağı bilinmiyor. Ayrıca Elit Andaç Çam’ın Mahkum dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği ve hikayeyi nasıl etkileyeceği henüz bilinmemektedir. Öbür taraftan diziden ayrılacağı açıklanan ve hikayede Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Seray Kaya’nın hikayeden çıkma süresinin birkaç bölüm daha uzadığı öğrenildi. Yeni gelişmelere göre ünlü isim Seray Kaya dizinin 17. Bölümünde seyirciye veda edecek. Dizide Avukat Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya özellikle son bölümlerde babasının davasıyla ilgili süreçte hikayeye katkıda bulunmuştu. Son olarak ise Cemre’nin Beybaba karakterinin kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

Elit Andaç Çam Kimdir?

Mahkum dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak güzel oyuncu Elit Andaç Çam 8 Ağustos 1988 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ardından oyunculuk yapmak isteyerek bu konuda eğitimler almıştır. Elit Andaç Çam halen eğitim hayatına devam etmektedir. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Fatih

·         Aşkın Bedeli

·         Yazın Öyküsü

·         Gülümse Yeter

·         Sofra Sırları

·         ve Kızım yer almaktadır.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar