Birgül Ulusoy El Kızı Dizisinde

Birgül Ulusoy El Kızı Dizisinde
Fox Tv ekranlarında bu sezon ortasında başlayan ve cumartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan El Kızı Dizine usta oyuncu Birgül Ulusoy dahil oldu.

Yayına bu sezon henüz yeni başlayan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve NTC Medya tarafından hazırlanan El Kızı dizisi cumartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin başrollerinde Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz yer alırken dizi son bir haftada iki yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Daha önce genç ve güzel oyuncu Gökçe Akyıldız’ı kadrosuna katan El Kızı dizisi şimdide usta oyuncu ve yılların tecrübesi olan Birgül Ulusoy’u kadrosuna dahil etti. Son olarak Aşk, Mantık, İntikam dizisinde rol alan usta oyuncu önümüzdeki haftalardan itibaren El Kızı’nın kadrosunda seyirci karşısına çıkacak. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan ve Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini anlatan El Kızı özellikle Sevda Erginci’nin başarılı oyunu ve üst düzey performansıyla takdir ve beğeni topluyor.

El Kızı’na Taze Kan

Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve NTC Medya tarafından hazırlanan El Kızı bu sezon ortasında seyirciyle buluşmaya başladı. Özellikle seyircinin Sevda Erginci’nin performansını merakla beklediği dizi beklendiği gibi başladı ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizi Ezo’nun hayat hikayesini ve hayatta var olabilmek için verdiği mücadeleyi anlatırken kadrosundaki üst düzey oyuncularla da dikkat çekti. Perihan Savaş’ın ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı diziye son olarak geçtiğimiz günlerde genç oyuncu Gökçe Akyıldız dahil olmuştu. Şimdide diziye Cevriye karakteriyle ünlü isim Birgül Ulusoy dahil oldu. Birgül Ulusoy dizide Songül’ün annesi Cevriye karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Birgül Ulusoy Kimdir?

Son olarak Aşk, Mantık, İntikam dizisinde rol alan Birgül Ulusoy 1 Ocak 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar vererek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır;

·         Aşk ve Mavi

·         Şeytanın Çocukları

·         Kırgın Çiçekler

·         Küçük Gelin

·         Veda

·         Adını Feriha Koydum

·         Ömre Bedel

·         Yalancı Yarim

·         Büyük Buluşma

·         Çılgın Bediş

·         Çiçek Taksi

·         Evlere Şenlik

15-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar