Deniz Akkaya'nın ekran macerası kısa sürdü

Deniz Akkaya'nın ekran macerası kısa sürdü
Magazin programı sunmaya başlayan Deniz Akkaya'nın ekran macerası kısa sürdü. Yayına katılmayan Akkaya programdan neden ayrıldı?

Ünlü manken Deniz Akkaya televizyonda yaptığı programdan sürpriz bir kararla ayrıldı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından biri olan Deniz Akkaya bugünkü yayında yoktu. Akkaya'nın programa katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Seren Serengil ve Bircan Bali ile yaptıkları magazin programı Söylemezsem Olmaz'da dobra açıklamalarıyla tanınan Deniz Akkaya'nın ayrılığı merak konusu oldu. Beyaz Tv'deki programa Arto'nun ardından Deniz Akkaya dahil olmuştu. Programda sert açıklamalar yapan ve magazin gündemini değerlendiren Deniz Akkaya'nın da ekran macerası kısa sürdü.

Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı?

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı magazin olaylarını masaya yatırıyor. Seren Serengil, Bircan Bali ve Deniz Akkaya'nın birlikte yaptığı programda gündeme damga vuran açıklamalar ve olaylar ekrana taşınıyor. Deniz Akkaya da programın en dobra ismi olarak öne çıkıyordu. Fakat Akkaya bugün yayına çıkmadı. Programın müdavimlerinin dikkatinden kaçmayan gelişme merak uyandırdı. Bircan Bali ve Seren Serengil programın sonunda Deniz Akkaya'nın neden programda olmadığını açıkladı. Bican Bali, "Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık olmayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" dedi. Deniz Akkaya'nın programdan neden ayrıldığı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Deniz Akkaya olay çıkarmıştı iddiası

Magazin gündeminin masaya yatırıldığı Söylemezsem Olmaz programına Deniz Akkaya kısa bir süre önce katılmıştı. Ünlü manken programda yaptığı sert çıkışlarla gündeme geliyordu. Mahkemelik olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkındaki sözleri ise uzun süre gündemde kalmıştı. O dönemde Beyaz Tv yönetimi tarafından da uyarıldığı iddia edilen Deniz Akkaya kanalda olay çıkarmıştı. İddialara göre Deniz Akkaya kanalda cam çerçeve indirmişti. Akkaya ise programa elinde çekiçle çıkarak iddiaların yalan olduğunu söylemişti. Arto'nun programdan ayrılmasının ardından Söylemezsem Olmaz'a dahil olan Deniz Akkaya hakkında çok sayıda iddia vardı. Söylemezsem Olmaz'a bugün katılmayan ve artık programda olmayacağı açıklanan Deniz Akkaya'nın ayrılık nedeni ise henüz bilinmiyor. Deniz Akkaya'dan gelecek açıklama merakları giderecek.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar