Şarkıcı Şimal Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

Şarkıcı Şimal Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı
Yaklaşık 6 ay önce meme kanseri teşhisi konulan ve tedavisine başlanılan ünlü şarkıcı Şimal’den sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Ünlü şarkıcı evlilik yolunda ilk adımı attı.

Müzik ve magazin dünyasının adı çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Şimal son zamanlarda daha çok olumsuz haberlerle gündeme gelmişti. Meme kanseri olan ve bu hastalıkla mücadele etmeye başlayan ünlü şarkıcı magazin basınında ve sosyal medyada daha çok bu konuyla gündeme gelirken ünlü isimden hiç beklenmeyen bir haber magazin basınında yer aldı. Meme kanseri hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcıyla ilgili magazin basınında yer alan bu haber şarkıcıyı tanıyanları ve sevenleri mutlu etti. Şarkıcı Şimal magazin basınında yer alan habere göre evlilik yolunda bir karar aldı ve ilk adımı da attı. Ünlü şarkıcı Şimal evlilik yolunda ilk adımı atarak işadamı Necati Arıcı ile nişanlandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu.

Kız İsteme Töreni Geleneklere Göre Yapıldı

Bundan yaklaşık 6 ay önce meme kanseri teşhisi konulan ve bu sebeple zor ve yorucu günler geçiren ünlü şarkıcı Şimal daha sonra meme kanseri tedavisi görmeye başlamış ve sosyal medya hesabından bununla ilgili paylaşımlar yapmıştı. Ünlü isim bu kez ise bambaşka bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Evlilik için karar alan Şimal bunun için işadamı Necati Arıcı ile nişanlandı. Hastalığı sürecinde kendisinin devamlı yanında olan ve yalnız bırakmayan Necati Arıcı ile nişanlandığını sosyal medya hesabından duyuran Şimal “Bizim için en özel ve heyecanlı bir gündü. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Kuşadası’nda gerçekleştirilen tören Türk Örf ve Adetlerine göre gerçekleşti ve buna uygun bir kız isteme merasimi ve nişan töreni yapıldı. Törende çiftin yakınları yer alırken resimler sosyal medyadan servis edildi.

Düğün Seneye

Şarkıcı Şimal ile işadamı Necati Arıcı’nın nişanlanması sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer alırken çiftin yakınları, sevenleri ve takipçileri bu mutlu ve güzel haber karşısında çifti tebrik yağmuruna tuttu. Kuşadası’nda gerçekleştirilen nişanın ardından düğünün ne zaman yapılacağı haberleri merak konusu olurken çiftin bunun için Şimal’in meme kanseri ameliyatının yapılmasını bekleme kararı aldıkları ve düğünü gelecek senenin yaz ayında düşündükleri öğrenildi. Biz de ünlü ismi nişanı için tebrik ediyor ve nice mutlu günler temenni ediyoruz.

22-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar