Maraşlı 12. Bölüm İzle

Maraşlı 12. Bölüm İzle
29 Mart Pazartesi Akşamı ekrana gelen Maraşlı 12. Bölüm İzle; Dizisinin son bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maraşlı 12. Bölüm İzle;  ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Tims&B Production imzası ile Arda Sarıgün yönetmenliğinde çekimleri yapılan Maraşlı dizisinin 29 Mart Pazartesi akşamı 12. yeni bölümü yayınlanacak. Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç ve Rojda Demirer’in rol aldığı dizi henüz yayın hayatında çok yeni.Yayınlanmaya başladığı günden buyana reyting sıralamasında pazartesi günü dizileri ile rekabet halinde ve bu günün yıldızı olarak devam edeceğe benziyor. 

Bu akşam ekrana gelecek bölümde neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Siz de dizinin yeni bölümünü izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Maraşlı dizisinin 12.bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca Maraşlı dizisinin yeni bölüm özetine göz atmak için sayfayı aşağı kaydırın.

MARAŞLI SON BÖLÜM FUL HD İZLE

Tims&B Production imzası ile Arda Sarıgün yönetmenliğinde İstanbulda çekilen ve başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç ve Rojda Demirer’in rol aldığı  Maraşlı 12. Bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. Birbirinden öenemli oyuncu ve prodüksiyon ekibi ile yoluna sağlam adımlar ile başlayan dizide 28 Mart Pazartesi 12. bölüm canlı ve full Hd kalitesinde izlemeniz mümkün. Dizinin son bölümünü izlemek için yukarıdaki linki kullanmayı unutmayın. 

Ozan'ın cesedi sonunda bulunur. İlhan'a tespit etmesi için emniyete çağırırlır. Polis ekiplerinin yanında İlhan'ın telefonuna Ozan'ın ölüm videosu gelir. Eli ayağı birbirine karışan İlhan ne yapacaktır? Savaş Behram'i İLhan ile ahbab yapma yolundadır. İlhan artık kana bulanmıştır ve yasadışı işler peşi sıra gelmeye başlamak üzeredir.  Mahur Maraşlı'nın evine gider. Ev kapıduvar. Şirin'den memleketine gittiğini duyar ve onu hergün bekleyeceğine dair bir haber yollar. Maraşlı ise uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bu yasadışı sevkiyatı yapan Behram ve Savaş arasındaki samimeyi bozmak için bir baskın düzenler. Necati'nin kulağına gidince bu durum Maraşlı ve Necati'yi karşı karşıya getirir. Maraşlı'nın gerçek görevi ortaya çıkacak mıdır? 

29-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler