Maraşlı 10. Bölüm İzle

Maraşlı 10. Bölüm İzle
15 Mart Pazartesi Akşamı ekrana gelen Maraşlı 8. Bölüm İzle; Dizisinin son bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maraşlı 10. Bölüm İzle;  ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Tims&B Production imzası ile Arda Sarıgün yönetmenliğinde çekimleri yapılan Maraşlı dizisinin 15 Mart Pazartesi akşamı 10 yeni bölümü yayınlanacak. Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç ve Rojda Demirer’in rol aldığı dizi henüz yayın hayatında çok yeni.Yayınlanmaya başladığı günden buyana reyting sıralamasında pazartesi günü dizileri ile rekabet halinde ve bu günün yıldızı olarak devam edeceğe benziyor. 

Bu akşam ekrana gelecek bölümde neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Siz de dizinin yeni bölümünü izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Maraşlı dizisinin 10. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca Maraşlı dizisinin yeni bölüm özetine göz atmak için sayfayı aşağı kaydırın.

MARAŞLI SON BÖLÜM FUL HD İZLE

Tims&B Production imzası ile Arda Sarıgün yönetmenliğinde İstanbulda çekilen ve başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç ve Rojda Demirer’in rol aldığı  Maraşlı 10. Bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. Birbirinden öenemli oyuncu ve prodüksiyon ekibi ile yoluna sağlam adımlar ile başlayan dizide 15 Mart Pazartesi 10. bölüm canlı ve full Hd kalitesinde izlemeniz mümkün. Dizinin son bölümünü izlemek için yukarıdaki linki kullanmayı unutmayın. 

Bu akşam yaynlanan yeni bölümde Aziz kalp krizi geçirmiştir,  Mahur ve Maraşlı hastanede hem gergin hemde birbirlerinin çekimine karşı koyamazlar. Necati bu  durumdan nemalanmak ister. Mahur'un duygularını dinler, onu Maraşlı'ya olan duygularında doğru yönde olduğuna dair yüreklendirir. Savaş 'da Aziz için hastanede dir. Kapıda İlhan'ı tehtit eder. İlhan ise uyuşturucu taşımaktansa ölmeyi yeğler. Savaş'ın elinde İlhan'a bu işi yaptıracak güçlü kozlar vardır. 

Mahur Maraşlı'yı çalıştığı işten ayrılması konusunda ısrarcı olur. Maraşlı ise tehlikede olduğunu birbirlerinden uzak durmları gerektiğini söyler. İkiside kendilerine kurulan pusuya düşerler. Oradan kurtulmayı başarabilselerde Mahur vurulur. Kanlar içinde sevdiği kadını gören Maraşlı Sami ve adamları ile anlaşmaya varacak mı? Mahur için pis işlere mi bulaşacak? 

 

15-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar