Maria ile Mustafa 14. Bölüm İzle!

Maria ile Mustafa 14. Bölüm İzle!
Maria ile Mustafa 14. Bölüm İzle; 6 Aralık Pazar akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maria ile Mustafa 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent, Rahmi Dilligil ve Ezgi Çelik’in rol aldığı Maria ile Mustafa Dizisinin 14. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Pazar günlerinin alternatif dizilerinden olan ve ancak bir türlü istenilen reyting seviyesine ulaşamayan dizi bir kısım seyirci tarafından heyecanla izleniyor. Büyük umutlarla başlayan ve yabancı bir kadınla Kapadokya’da yaşayan güçlü bir ailenin veliahdı genç bir erkeğin aşkını ve bu aşkın etrafında gelişen olayları anlatan dizide heyecan ve gerilim her bölüm artıyor. Maria’nın hamile olması ve gelişen olaylar dizide her an her şeyin olabileceğini gösteriyor. Dizinin 14. Bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında heyecanla takip edilen Maria ile Mustafa dizisinin son bölümünde Maria ile Mustafa arasında sert bir tartışma yaşanmıştır ve hamile olan Maria bu durumu Mustafa’ya haber vermeden çocuğu aldırmaya ve memleketine dönmeye karar verir. Bu durumu öğrenen Mustafa adeta yıkılır. Maria’dan böyle bir karşılık beklemeyen Mustafa Maria’yı çocukları konusunda tek başına karar verdiği için affetmeyecektir. Dizinin yeni bölümünde olaylar daha da gelişirken Maria ile Mustafa barışacaklar mıdır?

Maria İle Mustafa 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarının Pazar akşamlarının sevilen dizisi Maria ile Mustafa’nın son bölümünde Maria ile Mustafa’nın düğününde bomba patlamış ve en mutlu günleri kana bulanmıştır. Tüm aileyi ve katılanları etkileyen bu bombanın sadece o an değil patlamadan sonrada yankıları kolay kolay kaybolmayacaktır. Patlamadan sonra yaşananların etkisinden kurtulmak için çalışan Maria ile Mustafa’nın hayatlarına kim oldu bilinmeyen bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir çıkmaza sürükleyecek kimse bilmemektedir. Düğünü kana bulayan Galip Mustafa’dan kurtulup Eda’ya kavuşacağını sanırken hiçbir şey istediği gibi olmaz. Patlamanın ardından Eda intihar ederken Galip bu olay karşısında yıkılacaktır. Patlama bir diğer ikili Rüzgar ile Nisan’ı da derinden etkiler. İkili yaralarını sarmaya çalışırlar ama bu hiçte kolay olmayacaktır. Her şeyin karıştığı herkesin bir şekilde yaralandığı ve kırıldığı Candemir ailesi kendilerine yaklaşmakta olan büyük tehlikeyi zamanında fark edecekler midir?

Maria ile Mustafa bu akşam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

 

06-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar