Maria ile Mustafa 17. Bölüm İzle (Final)!

Maria ile Mustafa 17. Bölüm İzle (Final)!
Maria ile Mustafa 17. Bölüm İzle (Final); 27 Aralık akşamı 17. Final bölümü ile ekrana gelen Maria ile Mustafa’nın 17. Bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maria ile Mustafa 17. Bölüm İzle (Final); Başrollerinde Himi Cem İntepe, Jassica May, Tamer Levent, Rahmi Dilligil ve Ezgi Çelik’in rol aldığı Maria ile Mustafa bu akşam 17 ve final bölümü ile saat 20.00’da Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bu sezon başlayan ancak umulanı veremeyen dizi bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor ve seyirciye veda ediyor. Büyük hazırlıklar sonrasında büyük umutlarla başlayan Maria ile Mustafa bu akşam yayınlanacak 17. Final bölümünde seyirciye aynı zamanda büyük bir sürpriz de hazırlamış durumda. Uzun süre birlikte olmak için çaba harcayan ve olmadık aksiliklerle mücadele eden Maria ile Mustafa sonunda mutlu sona ulaşıyor. Maria ile Mustafa final bölümü olan 17. Bölümle bu akşam son kez Atv ekranlarında.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Görkem’in iftirası ve ihbarıyla Candemirler’in şirketine ait tırlar jandarma tarafından durdurulmuş ve tırlarda uyuşturucu ele geçirilmiştir. Bu durum sonrasında Candemirler’in bütün erkekleri gözaltına alınır. Bu sırada Mustafa adım adım Görkem’i takip etmeye başlar. Görkemden şüphelenen Mustafa tam onu yakalayacakken Görkem bambaşka bir planla ortaya çıkar. Bu arada Maria Nesrin ile Görkem’i birlikte görmüştür. Peki Maria kendisini bekleyen büyük tehlikeden nasıl kurtulacaktır? Maria aile Mustafa yeni bölümde seyirciyi beklenmedik olaylar bekliyor.

Maria ile Mustafa 17. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında bu sezon başlayan ve uzun bir hazırlık dönemi geçiren Maria ile Mustafa beklenmedik reytingler karşısında ekran yolculuğuna daha fazla devam edemedi ve final kararı aldı. Dizi bu akşam ekrana gelecek 17. Bölümle birlikte ekranlara veda ederken seyirciye de hoş bir sürprizle veda edecek. Başladığı ilk bölümden itibaren türlü badirelerin içinde kalan ve aradıkları mutluluğa bir türlü eremeyen aşıklar Mustafa ile Maria yayınlanacak bu son bölümle yep yeni bir hayata başlarken bu sefer sadece ikisi değil dünyaya gelecek bebekleri içinde yaşamaya başlayacaklardır. Maria büyük müjdeyi Mustafa’ya verir. Maria hamiledir ve bir bebek beklemektedir. Mustafa bu haber karşısında havalara uçarken ikili artık yeni hayatlarında yeni ve mutlu bir başlangıç yapmaya karar verirler. Bu arada Rüzgar Nisan’a aylar önce verdiği sözü tutmak için büyük bir yükün altına girer. Mustafa’nın da yardımıyla bu sürpriz sadece Nisan’ı mutlu etmekle kalmaz aynı zamanda tüm aileyi yeniden bir araya toplar. Maria ile Mustafa bu akşam ekrana gelecek 17. Final bölümü ile son kez ekranlarda yer alıyor. Maria ile Mustafa final bölümü olan 17. Bölümle bu akşam saat 20.00’da Atv’de.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar