Maria ile Mustafa 16. Bölüm İzle!

Maria ile Mustafa 16. Bölüm İzle!
Maria ile Mustafa 16. Bölüm İzle; 20 Aralık Pazar akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Maria ile Mustafa’nın 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maria ile Mustafa 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent, Rahmi Dilligil ve Alpay Atalan’ın rol aldığı ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Maria ile Mustafa dizisinin 16. Bölümü bu akşam saat 20.00’da seyirciye buluşuyor. Bu sezon başlayan ancak bekleneni veremeyen ve reytinglerde oldukça gerilerde olan Maria ile Mustafa için final kararı alındı. Son bölümleri ekrana gelen dizinin hikayesinin toparlanma ve dizinin finale hazırlanmaya başlandığı bu süreçte hikaye de yavaş yavaş sona eriyor. Yabancı bir gelinle Kapadokya’nın en zengin ailelerinden birinin oğlu olan Mustafa’nın hikayesinin ele alındığı dizi bu akşam yayınlanacak 16. Bölümle ekranlara geliyor.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son olarak düğünleri kana bulanan ve yaralarını sarmaya çalışan Maria ile Mustafa artık yeni bir başlangıç yapmaya karar vermişler ve bunun için her şeyi unutup yeniden hayata başlamışlardır. Ancak ne yazık ki terslikler birbirini seven bu çiftin yakasını bırakmaz ve Görkem geçmişin intikamını almak için ortaya çıkar. Ancak bu intikam yeniden toparlanmaya çalışan Maria ile Mustafa’yı tekrar bir yol ayrımına ve tercihe zorlamıştır.

Maria ile Mustafa 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında yayınlanan ve ancak final kararı alınan Maria ile Mustafa’nın bu akşam ekranlara gelecek bölümünde yeni heyecanlar ve gerilimler seyirciyle buluşuyor. Geçmişin intikamını almak için yola çıkan Görkem’in planları sonucunda Candemirlerin şirketine ait tırlarda uyuşturucu bulunmuş ve bunun sonucu olarak da Candemir erkekleri gözaltına alınmıştır. Bu durumu ciddi bir itibar meselesi sayan Kudret kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılır. Kudret’in durumu oldukça ciddi ve kritiktir. Bu olaylar sonunda Mustafa Görkem’den şüphelenmiş ve onu takibe almıştır. Ancak tam Görkem’e ulaşacakken Görkem’in yeni planları devreye girer. Bu arada Maria Görkem’i Nesrin’le birlikte görmüştür. Ancak ne yazık ki bu şahitlik Maria için büyük bir tehdidin başlangıcı olur. Maria ile Mustafa bu akşam saat 20.00’da Atv ekranlarında 16. Bölümüyle ekranlara geliyor. Maria ile Mustafa’nın 16. Yeni bölümünü canlı ve tek parça takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

20-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar