Maria ile Mustafa 2. Bölüm izle

Maria ile Mustafa 2. Bölüm izle
Maria ile Mustafa, çok konuşulan ilk bölümünün ardından yeni bölümüyle ekrana geliyor. Otantik sahneler eşliğinde Maria ile Mustafa 2. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Maria ile Mustafa ilk bölümüyle geçen hafta ekrana gelmişti. Atv'de pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Kapadokya'da çekilen Maria ile Mustafa dizisi sevilen oyuncular Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin canlandırdığı ana karakterlerle dikkat çekmeyi başardı. Maria ile Mustafa 2. Bölüm izlemek için aşağıdakı bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Maria ile Mustafa 2. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa ilk bölümüyle dikkat çekmişti!

Çekimleri Ürgüp'te (Kapadokya) yapılan yeni dizi Maria ile Mustafa Kolombiyalı Maria ile bölgenin tanınmış ailelerinin veliahtı Mustafa'nın karşılaşmaları ve aşklarını konu alıyor. Atv'nin yeni sezondaki iddialı dram dizilerinden olan Maria ile Mustafa, geçen hafta yayınlanan ilk bölümünde hikayesi, müzikleri ve Kapadokya'nın ruhunu yansıtan sahneleriyle büyük beğeni topladı. İlk bölümüyle sezona güzel başlayan Maria ile Mustafa'nın 2. Bölümü bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak.

Maria ile Mustafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Pandemi döneminde hazırlıkları önlemlerle yapılan dizilerden biri olan Maria ile Mustafa'nın çekimleri de yine titiz önlemler eşliğinde yapılıyor. NTC Medya'nın projesi olan Maria ile Mustafa'nın yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlendi. Yönetmen Faruk Teber'in çekimlerini yaptığı Maria ile Mustafa oyuncu kadrosuyla da güçlü bir ekipten oluşuyor. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe başrolleri paylaşırken, Tamer Levent, Ezgi Çelik, Haldun Boysan, Haki Biçici, Hülya Gülşen dizide yer alan diğer oyuncular.

Maria ile Mustafa 2. Bölümde neler olacak?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Maria ile Mustafa 2. Bölümde de seyirciyi ekrana bağlayacak. Mustafa ve Gonca'nın evli olduğunu öğrenmesi Maria'ya büyük bir çöküntü yaşatacaktır. Mustafa ailesi ve Maria arasında kalmış ve iki tarafla da mücadele etmektedir. Mustafa Maria'ya evlilik durumunu açıklamak istese de Maria onu dinlemek istemez ve Ürgüp'ü terk etme kararı alır. Maria bu kararını uygulayabilecek mi? Mustafa Maria'ya derdini anlatabilecek mi? Tüm soruların cevabı bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında. Maria ile Mustafa 2. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

13-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar