Maria ile Mustafa 6. Bölüm İzle!

Maria ile Mustafa 6. Bölüm İzle!
Maria ile Mustafa 6. Bölüm İzle! Maria ile Mustafa son bölüm full izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız . Dizi hakkındaki detaylar haberimizde.

NTC Medya tarafından yapılan ve ilk bölümü 6 Eylül 2020'de seyirci karşına çıkan Maria ile Mustafa 6. bölüm 11 Eylül Pazar akşamı Atv'de.  Başrollerinde Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in yer aldığı Faruk Teber yönetmenliğindeki MAria ile Mustafa'nın çekimleri Kapadokya da gerçekleşiyor. Geçtiğimiz hafta 5. bölümü yayınlanan dizide Mustafa ve Maria kaçmak üzere iken başlarına gelen olaylar onları geri döndürür. Maria çocuğunu her koşulda doğurmak ister. Babasından kalan Mirası Mustafa için satarak herşeyden vazgeçen Maria Kudret Candemir'in oyunundan nasibini alacak mı? Maria ile Mustafa 6. bölüm full izlemek için, kaçıdığınız detayları yakalamak için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

MARİA İLE MUSTAFA 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerinde Hilmi Cem İnteme, Jessica May ve Tamer Levent'in yer aldığı Atv'nin zirve dizilerinden biri olan Maria ile Mustafa son bölümü ile bu akşam yayınlanacak? Maria ile Mustafa son bölümde neler olacak? Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Evden ayrılarak Kapadokyayı terketmeye karar veren Maria ile mustafa kötü bir şok yaşarlar. Kayseriyi terketmek üzere iken Kudret candemir yollarını keserek onları eve döndürür. Çünkü Gonca canına kıymıştır ve kayınpederinden tek istediği Mustafa'nın konağa geri dönmesidir. 

Mustafa için bu zor bir karardır. Maria'a bunun zor olduğunu anlatmaya çalışşırken beklemediği bir cüle ile karşılaşır. Bebeğim için kaçarak yaşayacağıma savaşarak ölürüm der. Bu sözler Mustafa'ya adeta nefes olmuştur. Maria'nın elinden tuttuğu gibi konağa götürür. Gonca kabullenemese de ona hayatı zindan etmeye kararlıdır. Eve yerleştiğinde tek planı Mustafanın gözünde Maria'yı çekilmez bir kadın kılığına sokmaktır? 

Kocasının bebeğini taşıyan Maria'yı yıldırabilcek mi? Hayatının en özel zamanlarını yaşayan Maria bebeği ve sevdiği adam için neler yapacak? Hepsi ve daha fazlası bu akaşm saat 20:00'de ATV ekranlarında. Maria ile Mustafa 6. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . . 

11-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar