Maria ile Mustafa dizisinin başrolü Tamer Levent'ten önemli açıklamalar!

Maria ile Mustafa dizisinin başrolü Tamer Levent'ten önemli açıklamalar!
Ünlü oyuncu, yönetmen ve yazar Tamer Levent, yeni dizi Maria ile Mustafa ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Tamer Levent, sanatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

NTC Medya tarafından projelendirilen yeni dizi Maria ile Mustafa'nın başrol oyuncularından biri olan Tamer Levent, ICF Türkiye'nin Webinar'ının bu haftaki konuğu oldu. Uluslar arası Koçluk Federasyonu (ICF)'nin hazırladığı 'Çarşamba Buluşmaları' adlı programda konuşan Tamer Levent, sanat dünyası ve gençlerle ilgili açıklamalarda bulundu ve bu alandaki koçluğun önemine değindi. Sanatın yaşamın her alanında olması gerektiğine vurgu yapan Levent, Sanat ve Koçluk ilişkisi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Tamer Levent: Sanat bir işi kolayına kaçmadan özenle yapmaktır

Usta oyuncu Tamer Levent, yönetmenlik, sanat yönetmenliği ve yazarlık da yapıyor. Sanat alanında bilgi ve tecrübeye sahip Levent katıldığı programda, "Sanat işin adı değil işin yapılma felsefesinin ve kültürünün adıdır. Sanat bir işi kolayına kaçmadan özenle yapmaktır. Bireyin kendi istediği yönde kişisel potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı olan koçlar da kişisel gelişime nasıl daha iyi hizmet ederim diye düşündüğü zaman sanatçı olur" ifadelerini kullandı. Oyunculuk çalışmalarında sahnedeki oyuncularla geliştirdikleri kendi yöntemleri hakkında bilgi veren Levent, "Koçlar da birlikte çalışacağı kişiye direkt yol göstermeye çalışmadan, yorum yapmadan, düşündürücü sorularla farklı açılardan bakmasını sağlamak ve aynı durumu farklı bir şekilde irdelemesi için teşvik edebilir" şeklinde konuştu.

Tamer Levent Maria İle Mustafa dizisinde

Ünlü oyuncu Tamer Levent, yeni sezonda Maria ile Mustafa isimli dizide yer alacak. Cast çalışmaları tamamlanan dizinin başrollerinden biri olan Levent, Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Bir çok devlet tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Levent, oyun yazarlığı da yaptı. Tiyatro dışında çeşitli dizi, film projelerinde de yer alan Levent, yeni sezonda Maria ile Mustafa isimli dizinin kadrosunda. Atv'de yayınlanacak Maria İle Mustafa dizisi ise Kapadokya'da çekilecek. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'le birlikte dizinin önemli karakterlerinden biri olan Tamer Levent'in dizi için yapılan tanıtım çekimleri medyaya yansımıştı. Usta oyuncu Levent'in de yer alacağı Maria ile Mustafa dizisi merakla bekleniyor.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar