Master Chef Türkiye Başvuruları Nasıl Yapılır? Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Master Chef Türkiye Başvuruları Nasıl Yapılır? Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
Tv 8'in başarılı programlarından Master Chef Türkiye yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Peki programa yarışmacı olarak nasıl başvurulur? Program ne zaman başlıyor? Haberimizde

Geçtiğimiz sezon Tv 8’de ilk sezonuyla ekranlara gelen ve yemek programlarına başka bir bakış ve başka bir formatla yaklaşan yemek yarışma programı Master Chef kanalın bir anda ilgi odağı haline gelen programlarından biri olmuştu. Program üç ünlü jüri üyesinin liderliğinde yarışmaya katılan adayların en iyi yemeği yapıp servis etmesi ve alacağı puanla kendini ve takımını elenmekten kurtarması üzerine kuruluydu ve her hafta bir yarışmacı elenerek yarışmaya veda ediyordu. Özellikle finale doğru üst seviye bir seyirci ilgisinin olduğu ve heyecanın bir an bile düşmediği yarışmada Uğur birinci gelmiş ve büyük ödülün sahibi olmuştu. Master Chef’in bu sezonda Tv 8’de yine seyirci tarafından ilgiyle seyredileceği düşünülüyor. Aday belirleme sürecinin sonuna gelindiği ve çekimlerin başladığının bildirildi. Canlıtv olarak biz de bu yazımızda Master Chef programına nasıl başvuru yapılırı sizler için araştırdık.

Master Chef’e Nasıl Başvuru Yapılır?

Tv 8’in eğlenceli, rekabetçi ve sürükleyici yarışma programı Master Chef Türkiye yakın zamanda tekrar başlayacak. Kanal programın çekimlerinin başladığını bildirirken aday belirleme sürecinde ise sona gelindi. Master Chef Türkiye’de aday belirleme başvuruları için öncelikle oldukça hünerli ellere ve çok iyi bir damak tadına sahip olmanız gerekiyor. Program için kendini yemek konusunda hazır hisseden adayların bundan sonra yapmaları gereken, Tv 8 internet sitesinden veya Acun Medya web adresinde bulunan formu doldurarak yarışmaya başvuruda bulunulabilir. Başvuruda en dikkat edilmesi gereken nokta verilecek bilgilerin kesinlikle doğru olması. Aksi takdirde yarışmaya seçilseniz bile sonradan diskalifiye edilebilirsiniz.

Master Chef Türkiye Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Acun Ilıcalı tarafından Master Chef ikinci sezon çekimlerinin başladığı sosyal medya hesabından paylaşılırken yarışmada önemli bir değişikliğe gidildiği de duyuruldu. Jüri üyelerinden Hazer Amani’nin yarışmada ikinci sezon yer almayacağı onun yerine İtalyan Chef Danilo Zanna’nın jüri üyesi olacağı açıklandı. Çekimlerin başlandığı yarışma programın yeni bölümlerinin Eylül yayın dönemiyle birlikte Tv 8’de yayınlanmaya başlayacağı açıklanırken tam tarih konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Bu durumda Master Chef Türkiye’nin Tv 8’in yeni yayın dönemine başlayacağı tarihle birlikte yeni bölümlerinin yayınlanacağı kesinleşti.

01-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar