MasterChef 11. Bölüm İzle!

MasterChef 11. Bölüm İzle!
MasterChef 11. Bölüm İzle; 27 Temmuz Pazartesi 11. Bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasının 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef 11. Bölüm İzle; Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo  Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye 2020 yarışması Pazartesi saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. Tv 8’in en iddialı yarışmalarından olan MasterChef Türkiye 2020’de son birkaç bölümdür üçlü düellolar yapılıyor ve yarışmacılar final takımına kalabilmek için adeta canlarını dişlerine takarak yarışıyorlar. Özellikle Mehmet Şef’in zorladığı yarışmacılar hata yapmamak ve seçilebilmek için ellerinden geleni yaparken zaman zaman Mehmet Yalçınkaya’nın gazabına uğramaktan kurtulamıyorlar. Bu akşam yine bir üçlü düellonun olacağı yarışmada en iddialılar yarışacak. MasterChef Türkiye 2020’nin 11. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

 

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 hızlı ve çekişmeli başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların aday olduğu ve ilk 16’ya kalabilmek için adeta canlarını dişlerine taktıkları MasterChef Türkiye üçlü eleme heyecanıyla seyirci karşısına çıkıyor. Daha önce ilk elemeyi kazanan ve üçlü elemeye kalan adaylar bu sefer şeflerin verdikleri reçetelere göre yemek yaparken elenmemek ve 16’ya kalabilmek için çalışıyorlar. Bu akşam yayınlanacak 11. Bölümde ise yarışmanın en iddialıları üçlü elemeye katılıyor.

MasterChef Türkiye 11. Bölümde Neler Olacak?

Tv 8’in en çok izlenen ve reytinglerde zirveyi zorlayan yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 sezona hızlı başladı. İlk eleme turlarından sonra üçlü elemelere kalan adaylar seçilebilmek ve yarışmanın ana kadrosunda yer alabilmek için rakiplerini elemek zorundalar. Bu akşam yine bir üçlü final heyecanına sahne olacak yarışmada özellikle her zaman olduğu gibi yine Mehmet Şef’in ikazları ve uyarıları yarışmacıları zorlayacak ve stüdyoda adeta çınlayacak. Bu akşam üçlü elemelere kalan ve yarışmanın en iddiaları arasında gösterilenlerin birbirine rakip olduğu ve 16 kişilik takıma kalabilmek için ellerinden geleni yapacakları 11. Bölüm de yine hüsrana uğrayanlar ile son saniyede hata yapanlar yarışmaya damga vuracak. Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef’in lezzet ve ustalık testinden geçenlerse yarışmanın 16 kişilik takımında kendilerine yer bulacak. Bu akşam yine kıran kırana geçecek MasterChef 11. Bölümü izlemek için bizi takip edin.

MasterChef Türkiye 2020 11. Bölümü izlemek ve yarışmayla ilgili her türlü bilgiye herkesten önce ulaşabilmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

27-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar