Masterchef Cemre’nin Yeni İşi ve Ünlü Ortağı Kim?

Masterchef Cemre’nin Yeni İşi ve Ünlü Ortağı Kim?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Cemre'nin yeni işi ve ünlü ortağı kim oldu? Cemre Uyanık birlikte çalışacağı ünlü futbolcunun mekanında şef olarak çalışacak. İşte detaylar!

Tv 8’in başarılı yarışma programlarından MasterChef Türkiye ikinci sezonuyla bu sene ekrana geldi. Yarışma ilk sezonunda olduğu gibi yine çekişmeli ve heyecanlı bir sezonun ardından sezonu kapattı. Yarışma seyirci tarafından heyecanla takip edilirken yarışmacıların performansı da göz doldurdu. Yarışmada birinciliği çekişmeli geçen yarışmaların ardından cemre Uyanık kazanırken ikinciliği de Alican elde etmişti. Seyircilerin beğeniyle seyrettiği yarışmanın bitimiyle birlikte yarışmacılara teklifler yağarken yarışmanın birincisi MasterChef Cemre’nin yenişi ve ortağının kimliği sosyal medyada bir anda olay oldu. MasterChef Türkiye birincisi Cemre yeni işinde istediğini yapabileceği bir pozisyon elde ederken Cemre ve ortağı sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte haberin detayları!

MasterChef Türkiye Birincisi Cemre İşe başladı!

Tv 8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye’nin ikinci sezonunun birincisi olan Cemre Uyanık’ın yarışmadan sonraki yeni işi belli oldu. Yarışmada yaptığı yemeklerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Cemre Uyanık yarışmanın ardından tam da istediği gibi bir pozisyonda bir işe sahip oldu. Cemre Uyanık spor dünyasının ünlü isimlerinden bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan ve Fenerbahçelilerin sevgilisi haline gelen Kadıköy Boğası lakaplı serhat Akın’ın İzmir’de çalıştırdığı BOA adındaki mekanda şef olarak yemekler yapacak. Fenerbahçeli Futbolcu serhat akın’ın bu ay içerisinde açılışı yapılacak BOA adlı mekanında MasterChef Türkiye şampiyonu Cemre Uyanık’ın Şef olarak çalışacak olması bir anda sosyal medyada ve magazin dünyasında geiş yer buldu. Kadıköy boğası lakaplı Serhat Akın’ın mekanın da Şef olarak çalışacak olan cemre Uyanık’ın da bu ortaklıktan memnun olduğu belirtildi. Serhat ve Cemre’nin her konuda anlaştığı ve BOA adlı mekanın kaliteli bir yer olması için birlikte el ele çalışacakları kaydedildi.

Cemre Uyanık Kimdir?

Futbolcu serhat Akın’ın BOA adlı mekanında Şef olarak görev yapmaya başlayan MasterChef Türkiye birincisi Cemre Uyanık 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı olan Uyanık, Çanakkale On Sekiz mart Üniversitesi’nde Konaklama Bölümünden mezun oldu ve Amerika’da bir restoranda çalıştı. Daha sonra yine Amerika’da bir restoranda staj yapan Uyanık 2018 yılında bir restoranda parti şefi olarak çalıştı. Daha sonra Tv 8’deki MasterChef’e katılan Uyanık burada gösterdiği performansla da herkesin beğenisini topladı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar