MasterChef Dilara Elendi Aşk İddiaları Sona Erdi

MasterChef Dilara Elendi Aşk İddiaları Sona Erdi
MasterChef Türkiye’de sona gelindi. Şef önlüğünü giyen dört yarışmacı belli oldu. Yarışmaya beşinci olarak veda eden Dilara ise gözyaşları arasında veda etti.

Tv 8 ekranlarının sevilen programlarından MasterChef Türkiye’de son haftaya girildi. Yaklaşık 4 aydır devam eden ve tam anlamıyla kıran kırana geçen haftaların ardından programda son dörde kalan isimler belli oldu ve yarışmada son günlere girildi. 16 yarışmacıyla başlayan süreç haftalar ilerledikçe azalmaya ve en sonunda final haftasında dört adaya kadar düştü. Son olarak geçtiğimiz gün son adayın dört kişilik final grubuna kaldığı ve son bir kişinin elendiği yarışmalar sonrasında yarışmanın iddialı isimlerinden Dilara elenerek yarışmaya veda etti. Son yarışmada Dilara ile Tahsin arasında kıran kırana bir yarışma yapıldı ve yarışmayı Tahsin kazanarak final grubuna kaldı. Dilara ise uzun bir maratonun sonunda yarışmaya beşinci olarak veda etti. Dilara’nın yarışmaya veda etmesinin ardından sosyal medyada paylaşımlar gündem oldu. Bu paylaşımlardan biri de Dilara ile aşk yaşadığı iddia edilen ve yarışmada son dörde kalan isimlerden olan Sergen’den geldi.

Sergen’in Paylaşımı Aşk İddiasını Bitirdi

MasterChef Türkiye’de son viraj olan final haftasına girildi. Final haftasına Sergen, Hasan, Eren, Tahsin kaldı. Yarışmada son haftaya kadar başarıyla mücadele eden Dilara ise yarışmaya beşinci olarak veda etti. Yarışmada Sergen ile arasında aşk dedikoduları çıkan ve ancak taraflarca kabul edilmeyen iddialara ise son noktayı Sergen koydu. Sergen Dilara’nın elenmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Dilara’ya veda etti. Sergen paylaşımında “yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun” ifadelerini kullandı. Sergen’in “kardeşim gibiydin” kelimeleri ikili arasındaki aşk iddialarını sona erdirdi.

Gözyaşlarıyla Veda Etti

Son ana kadar mücadeleden vazgeçmeyen Dilara son haftada şef önlüğünü alarak son dörde kalmak için mücadele etti. Ancak son yarışmada Tahsin’e karşı kaybederek elendi. Dilara veda gecesinde “bu hafta aslında hafta başından beri kafamı toparlayamıyordum. Korkum benim düşmanım oldu. Hayatım boyunca hep bununla savaştım. Ağlamayacağım söz verdim ama ağlıyorum. Hiçbir zaman pes etmedim. Son damlasına kadar çalıştım” ifadelerini kullandı. Başarılı yarışmacı gözyaşları ve şeflerin tesellileri arasında yarışmaya beşinci olarak veda etti.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar