MasterChef Türkiye 100. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 100. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiyede 12. Haftanın eleme gecesi bu akşam yapılacak. Geçtiğimiz günlerde potaya giren Eray ve Barbaros'un yanına gelen isim kim? MasterChef Türkiye 100. bölüm izle!

Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında, yine bir dokunulmazlık gecesi yaşandı. Kahramanmaraş'ın en güzel yerlerini, kültürünü meşhur tatlarını ve dondurmasını tadan yarışmacılar, takım yarışmasını Maraş'ın en güzide yerinde yaptılar. Ünlü şefler ve yörnin lezzetlerine hakim kişileri tarafından oylandılar. 

Kırmızı takım 1 puan bile alamayarak Barbaros'un ardından bir yarışmacıyı daha potaya yolladılar. Dün akşamın eleme adayı ise Eray oldu. 15 Kasım pazar gecesi yapılacak son dokunulmazlık oyunu ve eleme gecesi yapılacak. Barbaros ve Eray'ın yanına gelecek isim kim olacak? MasterChef 100. bölüm ile 12. haftayı geride bırakırken sizde bölüm hakkında merak edilenleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 100. BÖLÜM ÖZETİ

Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye programında bir hafta daha geride bırakılıyor. Yarışmada son takım oyunun  oynanacağı 15 Kasım Pazar gecesi yapılacak. Hafta boyunca yapılan kırmızı ve mavi takımlar arasında kaybeden hep kırmızı takım oldu. Emir'in kaptanlığında yapılan haftada ilk aday Barbaros ve dün akşam ki bölümde Eray aday gösterildi. 

Bu akşam yapılacak takım oyunu yine stüdyoda olacak. Yarışmacılar karadeniz mutfağından yemekler sunacak. Ancak fragmanda yayınlanan kısımda bir yarışmacının hata yaptığı, lavaboya bıraktı bir pişirme gerecini yeniden yemeğinde kullandığı görülüyor. Hijyen şartları ve program kurallarına göre takımlardan birinin yemeği iptal ediliyor. Otomatikman o takımın yarışmacıları bireysel yarışacak ve ardından bir aday daha çıkararak bu akşam bir yarışmacıya veda edilecek. MErakla bekelenen eleme gecesinin yayınlanacaği MasterChef 100. Bölüm izlemek ve detaylardan haberdar olmak için bizi takip emeyi unutmayın!

15-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar