MasterChef Türkiye 101. Bölüm Canlı İzle!

MasterChef Türkiye 101. Bölüm Canlı İzle!
Dün akşam yapılan eleme bölümünün ardından 13. haftanın ilk günü olan kaptanlık yarışı bugün yapılacak. MasterChef 101. Bölüm Canlı İzlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan bölüm ile bir haftayı daha geride bıraktı. Haftaya kaptan olarak başlayan, ikinci akşam ödül oyununda birinci olarak tamamlayarak 25.000 TL'lik ödülün sahibi olan ve kurduğu takım hafta boyunca birinci olan Esra, son akşam yapılan eleme gecesinde takım oyununda kaybederek ardından da bireysel yarışmada potaya girerek Barbaros ve Eray'ın yanında eleme adayı oldu. Fakat beklenmedik bir şekilde oy çokluğu oluştu ve Esra birincilikle girdiği, ödülle taçlandırdığı 12. haftayı elenerek geride bıraktı. 

MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam yayınlanacak 101. bölümde kimin kaptan olacağı ve takımlarda birinin 4 kişi devam edeceği merak konusu. MasterChef son bölüm canlı izlemek ve detaylardan haberdar olmak için haberimizi takip etmeyi unutmayın.

MASTERCHEF TÜRKİYE 101. BÖLÜM ÖZETİ

Bir yarışmacıyı daha geride bırakarak 13. Haftaya 9 yarışmacı ile merhaba diyen MasterChef Türkiye'de bu akşam sular durulmuyor. Dün gece elenen Esra'nın ardından son hafta başarıları ve bu başarıya sahip olmasının ardından da son gece nasıl eleme potasında kendisini bulduğu konuşuluyor. Yarışmacılar yepyeni bir haftanın heyecanı ile kaptanlık yarışına giriyorlar. Kaptanlığı kazanmak ve kuracağı takım arkadaşlarında avantajlı olmak için bu akşam ki yemekleri ülkemizin, çeşit çeşit sunumları ve iç lezzetleri ile yapılan MANTI. Mantı için gerekli malzemelerin hepsi temin ediliyor. 

Özgül Boşnak mantısı, Ayyüce Tava mantısı, Ebru Kayseri mantısı, Serhat Kayseri kızarmış mantı, Eray Bolu mantısı, Barbaros Samsun mantısı, Emir İzmir mantısı, Sefa tepsi mantısı, hepsi birbirinden farklı tabaklarla şeflerin huzuruna çıkacak ve o büyülü beyaz önlük için yarışacaklar. Takımlarını kurmak için yarışan birbirinden iddialı 9 yarışmacının canla başla yarışacağı MasterChef Türkiye 101. Bölüm canlı izlemek ve dataylardan haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. . . 

16-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar