MasterChef Türkiye 105. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 105. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Eleme gecesi ile 13. haftaya ve bir yarışmacıya daha veda edecek MasterChef Türkiye 105. Bölüm ile bu akşam TV8'de!

MasterChef Türkiye'de dün akşam bir yarışmacı daha potaya gitti. Kırmızı takım bu hafta iki yarışmacı çıkararak Potada Uğur ve Ayyüce eleme adayı oldu. Artık nefeslerin tutulduğu ve sona doğru yaklaşılan programda 22 Kasım Pazar gecesi bir yarışmacı daha MasterChef Türkiye'ye veda edecek. 4'e 4 olarak ayrılacak takımlar da kimlerin kalacağı herkesin merak konusu. Stresli geçen bir akşamdan sonra MasterChef Türkiye 105. bölümde son pota yarışmacısı ve elenen yarışmacı kim olacak? MasterChef Türkiye 105. bölüm izlemek ve detaylara hakim olmak için haberimizi takipte kalın. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 105. BÖLÜMDE ELENEN KİM?

MasterChef Türkiye yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyunundan sonra 13. haftanın son dokunulmazlık oyunu ve ardından eleme oyunun yapılacağı MasterChef Türkiye 105. Bölümde neler olacak? Kısaca Özet geçelim. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer şef'in sunumu ile yapılan MasterChef de haftanın son gecesine gelindi. Yarışmacılar bu akşam Ayyüce ve Uğur’un ardından bir aday daha çıkaracak. Yarışmacılar geceye ilk olarak takım oyunları ile başlayacaklar. 

Son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve kardeş ülkemiz olarak da bilinen Azerbaycan'a ait beş adet yemek çıkaracaklar. Son iki akşamdır başarısız olan Kırmızı takım bu gece şansın bacağını kırabilecek mi? Heyecan ve sabırsızlıkla beklenen MasterChef Türkiye 13. Hafta final programı olan 105. Bölüm izlemek venbölüm hakkındaki detaylara sahip olmak için canlitv.com'u takipte kalın.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar