MasterChef Türkiye 106. bölüm izle!

MasterChef Türkiye 106. bölüm izle!
Türkiye'nin önde gelen lezzet yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de son sekiz kaldı. Bu akşam 14. haftanın kaptanlık yarışı yapılacak. MasterChef Türkiye 106. bölüm izle!

MasterChef Türkiye bir haftayı daha geride bıraktı. 13. haftada yarışmaya veda eden isim Ayyüce oldu. Ayyüce, Uğur ve Eray arasında yapılan son düelloda takımın oyları ile Ayyüce hayallerine ve büyük ödüle veda etti. Yarışmada artık son sekiz kişi kaldı. Hayallerinin önlerinde son 4 önlük var. Artık son düzlüğe çeyrek zamanları kalan yarışmacılar yeni bir haftaya bir eksik ile nasıl başlayacaklar? Hüzünlü vedanın ardından yarışmaya devam etmek zorunda kalan son sekiz şef adayından kaptan kim olacak? 

MasterChef Türkiye 106. bölüm izlemek ve bölümün detaylarını öğrenmek için bağlantıyı kullanmayı unutmayın!

 MASTERCHEF 106.BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef Türkiye yeni bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak. 14. haftaya kaptanlık oyunu ile başlayacak olan yarışmada son 8 kişi kaldı. Kaptanlık yarışında ise kaptanı belirleyecek yemek Eskişehir'in önemli lezzetlerinden, Çiğ Börek. Halk arasında adı çibörek olarak da bilinir. Esas malzemesi kıyma, soğandır. Bu ikilinin baharat karışımı ile lezzetlendirilerek elde açılmış minik yufkalara konulup yağda kızartılmasıyla yapılan geleneksel bir Kırım Tatar lezzetidir. Çiğ börek, Kırım Tatarları arasında adı şu isimler ile de anılır: Şırbörek, Şuberek, Çiberek, Çuberek, Çiborek şeklinde adlandırılır.   

Bu lezzetten 10 adet hazırlayarak şeflerin önüne çıkarabilen, lezzet ve pişirmede de başarılı olarak öne çıkan yarışmacı karşı takımın kaptanını seçecek. Kendi rakibini oluşturarak 4'e 4 takımlar halinde eşit olarak geçirilecek bir haftada ilk kazanan kim olacak? Kıyasıya mücadelenin ve üstün başarının gerektiği artık hata kabul etmeyen MasterChef Türkiye 106. yeni bölüm ile bu akşam TV8'de.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar